Mimo usilnych prób odpalenia gry z poziomu battle.net, nic się nie takiego nie dzieję.
jaka jest przyczyna u ciebie że warcraft 3 Reforged ci sie nie odpala ? bo u mnie jest komunikat angielski w stylu ‘’ We are aware od Mac users having issuenes lauching the game and are acyively looking for a fix . We apologize for any incoovience ant this time ! ‘’ Wyniku tego komunikatu zniknęły mi postępy z kampanii w samej grze .
Mam dokładnie tak samo, ta sytuacja trwa od kliku dni.
póki co jest cisza od deweloperów
zobaczcie zagraniczne forum. gra nie dziala od ponad miesiaca na macach ;/
u mnie zostało przywrócone postępy w kampanii i single player mi działa
Czy został u Was naprawiony błąd? Niestety u mnie gra nie zostaje uruchomiona z poziomu battlenet.
nie nie dziala mi dalej na macu. korzystam aktualnie z shadow.tech zeby miec wirtualnego windowsa na ktorym moge odpalic warcrafta
Po zaktualizowaniu (2.0.0)W3 nie mogę wejśc do gry, pojawia się błąd np.2/5 i nie mam widocznego menu gry, mogę tylko wyłaczyc grę. O co chodzi?
U mnie to samo
Chyba i ta aktualizacja cos nie pykla xD u mnie tez nie dziala. Tylko glowny ekran i jakby sie zwiesza…
mam to samo, serwery odmówiły posłuszeństwa pewnie bo dużo ludzi się rzuciło xd
Ja tez mam MacOS i zaktualizowalo mi gre do patcha 2.0.0, a po odpaleniu wyskakuje okienko, ze jest nowa aktualizacja 2.0.0.22365 i kiedy klikam, ze chce ja pobrac to wychodzi z gry i nic sie nie dzieje. Jak z poziomu aplikacji battle.net naciskam “Sprawdz aktualizacje” to pokazuje, ze mam aktualna i tyle… Ktos ma podobnie?
Mi teraz wyswietla ze moje konto nie posiada aktualnej licencji
Ja zrobiłem repair i gra się odpalania poprawnie.
Chodzi Ci o „Skanuj i napraw”?
Tak, dokładnie.
Zrobiłem “Skanuj i napraw” i dalej mam tę wiadomość “Twoje konto nie posiada aktualnej licencji”… Ktoś wie jak z tym pomóc?
podpinam się pod post. Również mi pokazuje jakobym nie posiadał zakupionej gry…
wydaje mi sie ze musimy poczekac do jutra wszyscy co maja gre przez cd-key a jak nie to chyba trzeba kupic reforge ale z tego co wiem maja z 10h na poprawe serwerow