Hello Blizzard. When creating custom games in the Ukrainian language, I noticed that it is not displayed in the general search. That is, if I sign a custom game in Ukrainian, other Ukrainian players will not be able to find it, since Overwatch does not understand it and does not display games signed in this language in the search. Because the Ukrainian layout is now displayed in the game as (EN). I want to know if it is possible to implement the Ukrainian layout in Overwatch?
Лайков: 1
так булоб чудово я повністю за!!!
На русской пиши, зачем украинская
или на английской, 11
Ти не зрозумів сенсу моєї прозьби. Діло в тому що я хочу пограти в кастомки де буде тусити українське комюніті овервотча та спілкуватись з українцями, але через те що в овервотч не завезли українську розкладку, в пошуці кастомок українську мову взагалі овервотч не розуміє і не відображає (тобто ти не можеш знайти кастомки в пошуці які підписані українською). У кастомках підписаних англійською зазвичай сидять європейці (німеччина, франція, англія і тд) у кастомках російською - росіяни.
Теперь понял ввввввв
а тобі яка різниця доречі?
I kindly invite you to share your suggestions and feedback via our official suggestions/feedback forums here.