Може створимо Укр гі на фреш класик ру сервері?

Напевно заздалегідь провальний пост але… чим як то кажуть не жартує чорт.
Мета цього посту створити українську гільдію на сервері річниця (годовщина) вов ру.
Зразу поясню чому так.

1. для тих хто з тих чи інших причин пропустив перезапуск 2019 року.
  2. для тих хто ніколи не грав (як наприклад я) в ванілу.
  3. так багато хто відповість, що можна пограти на еу серверах, та нажаль для мене, як для казуала, що хоче почитати квести, проникнутися духом світу фентезі - це не дуже зручно. З вичайно якусь базу та елементарні речі зрозуміло і на англійській мові та все ж показуалити там не вийде.
  4. ру сервер майже пустий, так що ресурсів вистачає з головою, на світових босів черги немає, більш менш гільдія з 50-60 прокачаних людей повністю може бути самодостатньою і спокійно рейдити, зробити Атієш, може навіть стукнути в гонг Анкіражу.
  5. якщо справді буде після ваніли БК то є можливість знову ж таки в лайтовому режимі пройти його
    Тобто плюс маленького серверу, що можна без шаленої гонитви “пройти”, для тих хто не грав або ностальгує, ВоВ.
    В кого є бажання пишіть, бажано швидше адже поки ми спимо - ворог качається)))
3 лайка

Лайкнул пиши по больше на украинском языке,уважаю

А разве пункт правил написания на форуме уже не работает?
“Просим учесть, что общение на данных форумах ведётся только на русском языке — модераторы и другие участники должны полностью понимать содержание ваших сообщений.”

12 лайков

Учи, скоро пригодится…очень скоро

Любопытно, если на eu/us создать такой пост, какая будет реакция?

2 лайка

Зачем? Почему? Ты не раскрыл свою мысль. Непонятно же.

3 лайка

Собственно, как всегда, лишь бы нагадить. =)

Не держи в себе!

На пвп-сервере минимум три укр ги
Світанок
CtiHa
Piana Vishnya

бажано это ведь баклажаны?
автор спрашивает о баклажанах?
ворог - творог?
рецепт баклажанов с творогом?

я не понял, сообщение, есть кто шарит?

4 лайка

Модераторов давно тут нет, полная свобода слова