(H) [Golemagg EU TBC] UA-RU Guild

  1. [UA - RU] [Trident] - Golemagg, PvE,Horde
    Вітаємо, друзі! Для усіх тих, хто шукає прихисток на ЕU ріалмах, маємо чудову новину. [UA - RU] Trident - Golemagg, PvE відкриває набір нових побратимів для зачистки The Burning Crusade та плавного переходу з зачисткою Wrath of the Lick King контенту. Ми будемо раді бачити усіх україноросійсько-мовних рейдерів в наших рядах. Ми - інтернаціональна гільдія, з про-українським спрямуванням, і радо приймемо кожного, хто розуміє українську та виступає в про-українському спектрі та проти війни. Основна ідея: Об’єднати усіх навколо однієї мети, та створити чудові умови для прокачки, підняття гіру, та рейдінгу. Наша община завжди рада новачкам, готова допомагати, радити, та вчити. Ми також раді бачити ветеранів, які знають все і готові навчити інших.

Система розподілу луту, обов*язків, рейдових місць:
Спеки/Класи - обмежень немає. Ви рейдите, граєте у тому спеку який вам цікавий та зручний. Звісно, деякі виключення мождуть бути застосовані для окремих, специфічних ролей.
Розподіл луту: Чесний, справедливий, рівномірний Консул Лут спрямований як на підвищення загальної ефективності усього рейду так і на підвищення ефективності окремих ролей. Лут розподіляється рівномірно і за потребою. Ми нікого не залишаємо ‘голими’.
Профи; Абсолютно ваш вибір. Що вам подобається - те і качайте. Розподіл обов’язків та допомоги з розхідниками: Гільдія працює за схемою Соціалізму.

Гільдбанк - власність усієї гільдії а не її окремих членів. Чанти, хімія, все необхідне для підготовки рейдера, за рахунок гільдії. Рейдиш маєш активний аттенденс - ми тебе не обділимо ніколи і ні при яких обставинах. Все що не вдівається на рейдерів - дізиться і використовується для чанту рейдерів. Кожен надає ту допомогу яку він може надати добровільно і без змушуення.

Ритм гри: Гільдія є прикладом казуальног спрямування. Це не ‘гільдія молодих татусів які можуть пограти 20 хвилин в тиждень’, проте і не ‘збірник хардкорщиків 24\7 в грі і на фармі’. Ми вітаємо ваше залучення і активний онлайн, але ніколи і ні при яких обставинах не змушуємо жертвувати особистим часом сімєю для вашої присутності в рейдах. Ви вільні бути як рейдером, так і соціалом. Ви вільні не прийти в рейд, якщо у вас є важливіші справи, за умови якщо ви про це нас попередили хоча б кілька годин перед рейдом.
Правила: Все зводиться до кількож пунктів - 1) Бути адекватною і розумною людиною 2) Не токсичити, хоча б на своїх співгільдійців. 3) Показувати свою залученість в житті гільдії та підготовці до рейдів. 4) Мати почуття гумору, терпіння, бажання розвиватись і підкорювати новий контент не тільки заради гіру, але й заради самого ігрового процесу. 5) Присутність в діскорді під час рейду - обов’язкова. Голос під час рейду - по бажанню.
Вступ: Якщо ви володіє та розумієте українську, згідні з правилами гільдії, раді розвиватись та допомагати іншим - ми раді вас прийняти.
Співбесіда, відповіді на будь-які запитання - по бажанню Discord Elros#2397

5 лайков

Многабукафниасилил. ;(

3 лайка

Если кратко - то мы хорошие. приходи к нам, если такой же <3

Лайков: 1

Какая классная анкета :3 а можно ли к Вам присоедениться, если только в процессе изучения Украинского языка? =)

Мова у нас спілкування українська і російська.Ласкаво просимо.

4 лайка