🇾đŸ‡Ș<Bloodline> Gehennas Horde

Semi Hardcore Gehennas [H] :sweden:

Om Bloodline
Vi Àr en Svensk Guild som just nu bara lÀngtar efter wrath!

Vi skapades med mÄlsÀttningen att bygga ett hem för personer som vill ha en trevlig avslappnad miljö men ocksÄ med högkvalitativa lirare, dÀr vi genom effektiva raids kan cleara content i ett bra tempo. Vidare strÀvar vi efter en mogen miljö fri frÄn drama och toxic beteende, en punkt vi vÀrdesÀtter vÀldigt högt!

För att kunna behÄlla denna trivsamma miljö vill vi ej ha personer som inte kan bete sig pÄ ett vuxet sÀtt, ta konstruktiv kritik och som sÀtter jaget före laget i form av loot, parses osv.

FörvÀntningar
Vi förvÀntar oss en person som har hög nÀrvaro, kan sin klass, kommer förberedd till raids samt stÀndigt vill utmana sig sjÀlv för att bli bÀttre och bÀttre

Erbjuder
Vi erbjuder en trivsam och mogen miljö, med en vuxen och erfaren ledning som stÀndigt jobbar för att förbÀttra trivseln i guilden men ocksÄ för att hela tiden effektivisera vÄra raids med bland annat setup osv. Vidare Àr vi en guild som belönar de som möter vÄra förvÀntningar.

VĂ„ra Raidtider
Onsdag & Söndag - 20:00-23:00

Loot System
LootCouncil - Baseras pÄ Prestation, NÀrvaro & Attityd!

Rekrytering
Vi har lagt tbc pÄ is och vÀljer att istÀllet fixa lite pugs/gdkps som förberedelser inför wotlk dÀr vi förvÀntas ha byggt upp en stark grupp med högkvalitativa spelare.

Nuvarande behov

Warrior - Prot/Fury
Warlock - Affliction
Mage
Rogue - Assa/Combat

Kontakta mig direkt eller gÄ in och lÀgg en Apply pÄ vÄran Discord: discord.gg/tAtCfbTjTC

Uppdatering:

Klasserna vi söker Àr:
1 Affliction Warlock

Ohoj! Martin hÀr. Flertal Ärs erfarenhet av wotlk via Warmane. Kan all content och har alltid varit bland alla top guilds i all content frÄn t7-t10. Tar mer Àn gÀrna platsen som Affliction Warlock

Bump.

Söker ytterligare:

1 demo lock
1 affliction lock

Bump.

Vi söker:
1 Warlock
1 Rogue
1 Enhance Shaman

This topic was automatically closed 30 days after the last reply. New replies are no longer allowed.