Gildia Health Potion została stworzona z myślą o dojrzałych graczach - tych z pracą, rodzinami czy studiujących - którzy chcą spróbować najtrudniejszego contentu PvE, ale w rozsądnym nakładzie czasu i w przyjaznej atmosferze. Naszym celem jest nie tylko osiąganie sukcesów w raidach, ale także stworzenie miejsca dla rozwoju i łagodnego wprowadzenia graczy, którzy nie mieli okazji doświadczyć tego rodzaju contentu. Rajdowanie i wspólna gra mają być przyjemnością, a nie presją.
W pierwszym sezonie TWW planujemy wyczyścić Heroic oraz zabić kilka bossów na poziomie mythic. W przyszłych sezonach naszym celem jest regularne zdobywanie Cutting Edge.
Dni rajdowe:
Poniedziałek - 19:30 - 23:00
Środa - 19:30 - 23:00
GM:
Cześć, jestem Kuleriusz i mogę śmiało nazwać się weteranem tej gry. Na swoim koncie mam 5x Cutting Edge (Ny’alotha, Castle Nathria, VOTI, Aberrus oraz Amirdrassil). Stworzyłem ten projekt z dwóch powodów:
-Aby zebrać zespół ludzi, którzy świetnie będą spędzać czas razem.
-Wspierać nowych graczy, którzy stawiają swoje pierwsze kroki w grze. Każdy z nas miał swój pierwszy raid, pierwsze Ahead of the Curve czy Cutting Edge.
Zapraszam do wspólnego grania zarówno weteranów, którzy chcą być częścią dobrze poprowadzonego projektu jak i nowych graczy, którzy chcieliby wynieść swoje umiejętności na wyższy poziom.
Wymagania:
-Kultura osobista - szanujemy się nawzajem i oczekujemy tego samego od naszych członków.
-Komunikacja - posiadanie mikrofonu i podstawowa aktywność na kanale głosowym są mile widziane.
-Zaangażowanie - chcemy, aby każdy czuł się częścią naszej społeczności
Co oferujemy:
-Wsparcie oraz mentoring
-Dobrze zorganizowane rajdy
-Wspólne granie m+ oraz pomoc w innych aspektach gry
-Jasne zasady
Jeśli jesteś zainteresowany/zainteresowana dołączeniem do naszej Gildii, skontaktuj się z nami w grze lub przez Discorda:
Battlenet: Cooleriusz#2359
Discord: Kulerion