[A] <Raging Knights> Greek Guild Recruiting

Raging Knights is a Greek only PvE raiding guild that is looking for Greek people to fill our ranks. Thus the following recruitment message is in Greek, thanks for your understanding!

Ποιοι είμαστε

Είμαστε ένα αμιγώς Ελληνικό guild που έχει δημιουργηθεί από το μακρινό πλέον 2004. Οι άνθρωποι που την απαρτίζουν είναι ως το επί το πλείστον βετεράνοι του παιχνιδιού που παίζουν επίσης από first day. Το περιβάλλον είναι πάντα φιλικό και η παρέα καλή! Εκτός από το WoW θα μας βρείτε και σε άλλα παιχνίδια της Blizzard όπως το Starcraft και τα Warcraft 2 & 3!

Δραστηριότητες

Ο κύριος τομέας δραστηριοτήτων μας είναι το PvE, δηλαδή Raiding και Mythic +. Ο στόχος μας στο BfA είναι να κάνουμε Mythic Progression.

Τι ψάχνουμε

Μεγαλύτερη ανάγκη αυτή τη στιγμή έχουμε από: Ranged DPS & Tank. Βεβαία οποιοδήποτε role ακόμα και οι casual παίκτες είναι φυσικά ευπρόσδεκτοι!

Ώρες και ημέρες

  • Τετάρτη: 21:00 - 00:00
  • Πέμπτη: 21:00 - 00:00 (Προαιρετικά)
  • Δευτερα: 21:00 - 00:00

Επικοινωνία

Μπορείτε να μας βρείτε in-game ψάχνοντας το όνομα μας στο /who ή επικοινωνώντας με τους officers:

  • CrappyNukem#2139
  • Antoine#2975

Realms

  • Neptulon
  • Darksorrow
  • Genjuros

Ακόμα ψάχνουμε αν κάποιος ενδιαφέρεται!

Γεια σας παιδιά! Παίζω από το 2007 και θα ήθελα να συμμετέχω στο guild σας. Είμαι 46 χρόνων, casual player, παντρεμένος με 3 παιδιά. Ήμουν σε raiding guild για πολλά χρόνια αλλά πλέον δεν έχω χρόνο για progression. θα ήθελα να συμμετέχω στην παρέα σας τον ελάχιστο χρόνο που διαθέτω.
Θα χαρώ πολύ αν θέλετε να με φιλοξενήσετε και πείτε μου σε ποιο από τα 3 server ( horde ή alliance ) να μπω. Μπορώ να παίξω σχεδόν όλα τα class. Αν χρειάζεστε κάποιο ιδιαίτερο class-spec Θα μπορούσα να ρολάρω οτιδήποτε.
Keep having fun and looking forward to meeting you!
Anadromos#2708

Καλημέρα παιδιά. Έπαιζα παλιά wow όταν είχε πρωτοβγεί το παιχνίδι. Σταμάτησα εδώ και 10-12 χρόνια και είπα να ξαναπαίξω πάλι. Είμαι 50 χρόνων δεν έχω και πολύ χρόνο αλλά ψιλοασχολούμε. Σε πρώτη φάση θα ήθελα να μιλήσω σε καποιους από εσάς να με κατατοπίσουν λίγο κι αν με θέλετε έρχομαι στην ομάδα σας. Παίζω σε έναν άλλο σερβερ τώρα έναν priest. Περιμένω να τα πούμε. Σας ευχαριστώ!