[A] Wardanes - casual/social dansk guild

Hej og velkommen til Wardanes.

Vi er et sprit nyt dansk guild på Mirace Raceway, bestående af nye som gamle spillere der fik lyst til at kaste os over Wrath enten for første gang, eller som et nostalgisk genbesøg.

Vi kan vist bedst betegnes som et social/casual guild, men med “rimelige” ambitioner omkring raiding - det vil sige, de fleste af os har familie, børn, arbejde m.v. - så realistisk er nok én fast raid dag om ugen og så måske en ekstra her eller der, hvis tid og lyst er. Der bliver masser af plads til spas undervejs, med fokus på en god og hyggelig atmosfære, dog vil vi gerne have fremdrift og succes - så vi tilstræber en fokuseret indsats når vi endelig slår os løs.

Hvis du gerne vil raide et andet sted fordi du har appetit på mere, men kunne have lyst til at være en del af fællesskabet i forhold hyggen - så kan det også sagtens lade sig gøre. Du skal være mere end velkommen.

Stop ind forbi vores discord (/D7FvFUUaAZ) og få snak - se om det kunne være noget for dig. Vi ville sætte pris på dit selskab i hvert fald.

Mvh Wardanes

This topic was automatically closed 30 days after the last reply. New replies are no longer allowed.