Czech and Slovak guild is now recruiting !

CZECH and SLOVAK community guild ENUFF is now recruiting !!! DS, Questing, dungeons, PvP and RAIDING.

Slavná guilda E N U F F ze serveru Drak’thul nyní na Classicu !!! A to rovnou na Ten Storms, kde sjednotila CZ/SK komunitu na tomhle serveru. Právě komunitní zaměření guildy a počet hráčů (je nás přes 400) dovoluje různorodé aktivity a každý si přijde na své. Máme velkou skupinu pod vedením zkušených hráčů na Raiding, stejně jako skupinu, která se již pomalu chystá na BGs. A na útok na SW se chystáme všichni ,-) Krásný tabard a kvalitní Discord server. Propracovaný systém ranků a vedení. Veterány, Centuriony, Classleadery, Eventleadery, Raidleadera, Oficciry, kteří vám rádi poradí a pomůžou.

Hledáme všechny CZ/SK hráče s dospělým chováním, kteří se dokážou podílet na dobré atmosféře a chcou se aktivně zapojit do dění v guildě, eventů, questování, raidování, a prostě obecně do PvE a PvP.

Můžete očekavat dobrou partu lidí, non toxic chat, rychlé shánění party na cokoliv, hardcore Raidy, world PvP, BGs, eventy.

Všechny podrobnější informace o historii, raidování, pravidlech, eventech atd. se dozvíte na našem Discordu , kde Vás rádi uvidíme!

Pro inv napiste primo ve hre (klidne postou) nekomu z vedení, treba Bygfuut, Archanjel, Cry, Spiritus, Muuza, Socrates, nebo nekoho na koho fyzicky narazite ,-)