[Drak'thul A/H] Hledám přátelskou gildu, se kterou by mě zase bavilo hrát

Mám osm charů 110+ u ali i hordy, na freečkách i ofi hraju od příchodu TBC, ale dlouho se mi nedaří najít gildu, se kterou by mě zase bavilo raidovat a chodit náročnější content.
Rád bych našel gildu s fajn ukecaným kolektivem dospělých hráčů, kteří si neměří ego podle ilvl a nepovažujou buildy z IcyVeins jako jedinou cestu, jak hrát svoji classu. Rád bych našel gildu, kde si po práci můžu v klidu poklábosit i o životě a ne jen o tom, co jsem zrovna lootl. Rád bych gildu, kam se chodí lidi bavit a ne “pracovat”!
Baví mě náročnější PvE, ale nemám chuť se stresovat s nějakým pseudoelitismem - můžu tankovat, healovat i damagovat. Mám rád ironii, cynismus i sarkasmus, ale snažím se udržovat přátelské vztahy. Strašně nerad se vykecávám na voicechatu, dokud lidi pořádně nepoznám. Nejlepší časy ve WoWku jsem prožil s Brněnskou gildou, se kterou jsme co týden pořádali grilovačky a chodívali na výlety i po hospodách.

Najde se tu gilda, kvůli které bych odpoledne zase rád logoval?

Why was this post locked because of the “wrong” language? Im not looking for eng guild. Im looking for guild formed by ppl from my country - by ppl, who often doesnt excell in foreign languages to be honest. And why this one post was locked, but the other posts written in “nonenglish” languages remained untouched? Is some logic conclusion here?

As this is the English discussion forum, all posts should be in English.