Dutch guild <The Final Verdict> recruiting!

<The Final Verdict> is een nieuwe Nederlandstalige social raiding guild op Silvermoon, opzoek naar socials én casual raiders.

Wie zijn wij en waar willen we heen:
Onze vaste core speelt al samen vanaf The Burning Crusade. Vanaf deze expansion zijn wij continue samen betrokken geweest in raids, dungeons en andere events. Vanaf de introductie van ‘ahead of the curve’ is het altijd ons streven geweest om deze te behalen op een gestructureerde wijze (en dit is tot nu toe altijd gelukt). Daarbij vinden we een gezonde balans in plezier hebben en serieus zijn belangrijk.
Na een periode te hebben gesluimerd wil deze vaste groep spelers zijn core aanvullen om de hierboven genoemde ambitie voort te zetten.

Wij zoeken:
Volwassen Nederlandssprekende socials. Voor ons raidteam zoeken wij mensen met raidervaring. Wij zijn momenteel opzoek naar alle classes, met een voorkeur voor hybride classes.

Verder kijken wij naar de mogelijkheid om gestructureerd mythic+ te doen. Momenteel doen wij dit met een aantal, maar niet op vaste momenten.

Wij bieden:
1. Stabiele contactmomenten om te raiden. Dit zijn woensdag- en zondagavonden van 20:00-23:00;
2. Een kritische blik op performance van onze experienced raiders. D.w.z.: Wij schromen niet om feedback te geven over dingen die beter kunnen, met als doel een betere persoonlijke en overall performance;
3. Tekst en uitleg in hulpmiddelen zoals raidbots, warcraftlogs, class discords en log-reviews, gold making om te kunnen voorzien in consumables, gems, enchants;
3. Real-life events. Van tijd tot tijd spreken wij ergens af voor een hapje en een drankje. Dit is natuurlijk optioneel!

spreekt dit bericht jou aan, of wil je meer weten? Wij kijken uit naar een bericht in ons recruitmentkanaal! https://discord.gg/4E7RUU

Hoi daar! Wij zijn ook een echte Nederlandse Guild en spreken ook eens per jaar met elkaar af RL. We raiden HC op het moment maar komen vaak net wat raiders tekort en worden moe van het puggen. We willen graag een samenwerking met een andere NL guild zodat we over en weer mensen kunnen plaatsen voor Mythics en Uldir HC/M.

De meesten van ons spelen al sinds BC of eerder, gemiddelde leeftijd ligt tussen de 30-50 jaar. En we laten alleen Nederlands sprekende mensen toe. Zin in een samenwerking? Voeg me toe: Truelove#2879 en we meeten elkaar even op discord of TS om verder kennis te maken.

Losse NL spelers (ook andere realms) zijn ook zeer welkom overigens!

Hallo daar! Sorry, ik lees nu pas je bericht. Ik voeg je zsm toe op battle net, praten we daar even verder!

hallo ik ben een dk met 189 iteme lvl en zou graag deze guilde willen join en zou graag met raid mee willen doen