[Dutch] - Twisting Nether - <VonDutch> - Looking for Mythic/Heroic raiders, M+ players, and casual players

Over ons:

VonDutch bestaat al sinds TBC, we zijn een groep NL/BE vrienden die al vele jaren met elkaar spelen. Tevens worden er M+ Keys gelopen en zullen er leuke guildevents georganiseerd worden. Onze discord is ook altijd actief.

Recruitment:

Wij zijn opzoek naar goede spelers die hun class kennen om ons team te versterken en vooral groter te maken. We zijn op het moment op zoek naar alle classes / specs Socials zijn ook altijd welkom.

Raiddagen:

De raiddagen zijn momenteel nog Woe en Zondag van 20.00 - 22.30. De invites starten 15 min voor de raid, verwacht wordt dat iedereen dan al online is, mocht je keertje later zijn vermeld dat dan op discord.

Wat wij verwachten:

Class-, Boss-knowledge, wees geduldig en breng een positieve mindset. Je bent altijd goed voorbereid! De raidleader zal altijd van tevoren de tactics geven die wij als guild gaan gebruiken. Dus bestudeer deze alvast voor de raid Minimaal 85 tot 90% attendance (Natuurlijk zijn er uitzonderingen zoals benched, vakantie of ziekte etc) Actief zijn in het sociale aspect van de guild, denk aan mythic plusjes runnen met guildies em je eigen weekly vault rewards. Wees sociaal en vriendelijk, ook buiten de guild om. Kan tegen kritiek, zie het niet als een aanval. Sign voor de raids of meld je op tijd af.

Wat wij aanbieden:

Core van Nederlandse/Belgische spelers met de nodige ervaring en die al geruime tijd samenspelen. Stabiele raidlead & een goed officer team waar je met al je vragen naartoe kan. Gezelligheid, ook tijdens de raid is er plaats voor een goede sfeer. Mythic+, alt raids, achievement runs of zelfs gewoon lol maken op discord.

Join ons als je van een relaxte sfeer houdt met een serieuze tint eraan, apply dan op onze Discord en hopelijk tot snel!

Stuur mij een bericht via discord (@monkieponkie) of zoek on op RaiderIO: VonDutch.

(post deleted by author)

Ons roster begint al mooi vorm te krijgen. We zoeken nog steeds alle classes. Classes als Mage, Holy Paladin of Rogue hebben prioriteit.