<Eternity Reborn> Hétvégén Raidelö Klán Tgf-et hirdet

Az Eternity Reborn a Ragnaros szerver egyik újjászületett klánja, 2023 december 1 került megalapításra. Ha hallottál az Eternity Reborn-rol valószínűleg draenor serveröl lehetet szó mert ano ott létezet pár évig, viszont a mostan ujra lett épitve ragnaroson.

A guild célja, fő feladata egy olyan közösség kialakítása és összetartása, akik játékbeli tevékenységüket baráti hangulatban akarják eltölteni, és emellett hasonló eredményeket elérő, megfelelő képességű játékosokkal karöltve akarnak szembenézni a World of Warcraft raid meg mythic + kihívásaival hogy a játékon kívüli életre (IRL) is maradjon idő.

Félreértés ne essék, szeretnénk hogy legalab a HC clearelni az aktuális raidet és egy pár bosst mythicen, viszont a tagjaink nagy része dolgozik, családja van, és ezt figyelembe véve már csak 2 progress raid napot tartunk a hétvégén (magyar idő szerint):

Szombat

18:00 - 21:00

Vasárnap

18:00 - 21:00

Ezeken a raidnapokon viszont igenis komolyan vesszük a játékot, felkészülve indulunk neki.Ha csatlakozni kívánnál hozzánk, csupán néhány elvárásnak kell megfelelned:

Ismerd a karaktered

Rendelkezz progress tapasztalattal

Contentnek megfelelő gear

Türelem és civilizált viselkedés másokkal szemben

Discord használata (mikrofonnal együtt)

A raidekre potion-t kell csak hoznod meg flaskát, a kaját a guild állja

Minden potenciális új jelentkezőt szívesen meghallgatunk, de a discordon megtalálható, hogy a progress csapatba milyen pozíciókra van üresedés.

Elérhetöség:
Discord: fdi1990
Bnet : FDI#21926
In game: Fdi

This topic was automatically closed 30 days after the last reply. New replies are no longer allowed.