<FROZEN DAWN> [A] Firemaw | Suomi kilta

Frozen Dawn etsii uusia jäseniä WoW Classic kiltaan! Puoli vuotta ennen virallista launchia järjestynyt perinteikäs Suomi-kilta on jälleen etsimässä aktiivisia uusia pelaajia.

Meillä ei ole pelaajamäärien osalta kriittinen tilanne, mutta tykkäämme varautua pitkälle tulevaisuuteen. Kilta on pysynyt erittäin aktiivisena aina Classicin launchista asti ja iltaisin meillä on ilman raideja tyypillisesti 20-40 pelaajaa online joko levuttamassa altteja, tekemässä kiltagroupeilla dunkkuja tai muuten vain sosialisoimassa. Meillä autetaan kanssapelaajaa ja toteutetaan yhdessä isoja asioita.

Raidaamme tällä hetkellä yhdellä 40-man raidilla clearaten kaiken pelin contentin viikottain. Tavoitteenamme on aktiivinen ja tiivis pelaajakunta, jonka voimin tullaan clearaamaan koko Classicin contentti aina Kel Thuzadiin asti. Pääraidin lisäksi järjestämme useita viikottaisia altti/MC/Onyxia/ZG tapahtumia, joihin voi osallistua ilmoittautumisperiaatteella.

Haemme joukkoomme raidauksesta kiinnostuneita sosiaalisia, hurttia huumoria omaavia ihmisiä. Raid päivät To klo 19-22 ja Su klo 18-21. Sunnuntaisin tarjoamme tällä hetkellä main/alt yhteisraidin toisen suomi killan kanssa.

Lisätietoja yhteisöstämme löytyy sivuiltamme frozendawn piste fi, selaa foorumeille ja sieltä löytyvälle alafoorumille ”WoW Classic hakemukset”. Hakemusohje löytyy foorumin kiinteänä viestinä. Discossa lisätietoja antaa upseeristomme rmk#5684, Nequ#3433, Irzi#5693, Andox35#3723 tai Bullsarg#6204.

This topic was automatically closed 30 days after the last reply. New replies are no longer allowed.