Game Not launching


(Skazzi) #1

I have just re-installed windows on my PC because of massive FPS drop in WoW.
When WoW hit Optimal Bar while downloading the rest i game , whenever i click Play nothing happens and some errors pop up on the Errors Folder here it is :

    ==============================================================================
World of WarCraft: Retail Build (build 29088)

Exe:      C:\Program Files (x86)\World of Warcraft\_retail_\Wow.exe
Command:  "C:\Program Files (x86)\World of Warcraft\_retail_\Wow.exe" -launcherlogin -uid wow_enus
Time:     Jan 19, 2019  6:46:32.126 PM
User:     Skazzi
Computer: DESKTOP-MGQBMU3
------------------------------------------------------------------------------

This application has encountered a critical error:

ERROR #132 (0x85100084) Fatal exception!

Program:	C:\Program Files (x86)\World of Warcraft\_retail_\Wow.exe
ProcessID:	2704
Exception:	ACCESS_VIOLATION

The instruction at "0x00007ffa4d5eaf85" referenced memory at "0x0000000000000000".
The memory could not be "read".

<Version> 8.1.0.29088
<Config> Retail
<Jira.JiraProjectId> 10900
<Jira.JiraProjectKey> WOW8
<Exception.ProjectId> 10
<Exception.BuildNumber> 29088
<Exception.Branch> 8.1.0
<Application> World of WarCraft
<ApplicationType> Client
Type: WoW
<Executable> Wow.exe
Executable UUID: 290AA0B5-3C3E-4C36-89AE-6EF26B08DE08
<Wow.Platform> X64
<Exception.Platform> Win 10 (64-bit)
User: Skazzi
Computer: DESKTOP-MGQBMU3
Virtual Memory: 0.00 MB
Free Disk Space: 405.40 GB
Exe Built: Jan 16 2019 11:02:44
Init: 000003FF 00000000
App Up Time: 0 days, 0 hours, 0 minutes, 4 seconds
System Up Time: 0 days, 1 hours, 2 minutes, 9 seconds
<TimingMethod> QueryPerformanceCounter
Current Frame: 0
Current Time: 0
Current Tick: 0
<SystemResumes> 0
<CharLogins> 0
Addon resource usage (not including lua memory): 0
Number of thread pool threads (Total/HighPriority): 0/0
<LauncherName> Battle.net.exe
<Locale.Text> enUS
<Locale.Audio> enUS
Session Time(hh:mm:ss): 00:00:00
<SessionTime.Grouping> 00:00:00 - 00:14:59
Time in World(hh:mm:ss): 00:00:00
<TimeInWorld.Grouping> 00:00:00 - 00:00:00
Total Time in World(hh:mm:ss): 00:00:00
<TotalTimeInWorld.Grouping> 00:00:00 - 00:00:00
<Addons.HasAny.Loading> No
<Addons.HasAny.Loaded> No
<UIReloads> 0
<LuaErrors> 0
<BGDLEnabled> Yes
<IME.Current> "", {00000000-0000-0000-0000000000000000}, inactive
<SoundSystem.Restarts> 0
<LoadingScreen.Enabled> No
<CombatLogEntry.Current> CombatLogEntry::PushEvent(casterGuidType, targetGuidType): 0, 0
<BrowserProxy.AttemptedConnect> No
Number of successful WoWConnections: 0
Battle Tag: n/a
Last Known Player: 0000000000000000, (0, 0, 0, 0)
Selected Player: 0000000000000000

CVar Settings: 
<CVar.portal> EU
<CVar.textLocale> enUS
<CVar.audioLocale> enUS
<CVar.agentUID> wow_enus
<CVar.hwDetect> 0
<CVar.gxApi> D3D12
<CVar.gxMaximize> 1

----------------------------------------
Installation settings:
----------------------------------------
UID:  wow_enus
Expansion Level: 7
PTR: 0
Beta: 0
ProductCode: 'WoW'

----------------------------------------
               GxInfo
----------------------------------------
<GxApi> D3D12
<Graphics.ShaderModel> dx_4_0


Exception handler died
Original exception:
ACCESS_VIOLATION
The instruction at "0x00007ffa4d5eaf85" referenced memory at "0x0000000000000000".
The memory could not be "read".

(Skazzi) #4

I have the latest Graphic Card Driver. :negative_squared_cross_mark:
I have disabled DVR from Xbox. :negative_squared_cross_mark:
I have repaired the Game. :negative_squared_cross_mark:
I have run system file checker .:negative_squared_cross_mark:
I have renamed CacheOld , InterfaceOld , WTFold :negative_squared_cross_mark:

After that game launchs but login screen goes black with just cursor showing and music playing.

I uninstalled my graphic card drivers and game is currently playing without a driver. will updaate when i install graphic driver again.