[H] Infinitum Gaming - ⚔️ Turkish PvP/Rated BG Guild recruiting

Infinitum Gaming, our Turkish PvP guild is recruiting more PvP oriented players.

https://infinitumgaming.gg

:game_die: Nedir?

Infinitum, Shadowlands ek paketinin çıkışının hemen ardından 2021 yılında, Twisting Nether sunucusunda kurulmuş, :crossed_swords: Rated Battleground odaklı bir Horde guildidir.

:question: Biz kimiz?

Kadromuzda :crossed_swords: PvP yapmayı seven :crossed_swords: Rated Battleground ve :boxing_glove: Arena odaklı oyuncular yer almaktadır.

:joystick: Ne yaparız?

Shadowlands 9.1 patchi itibariyle öncelikli aktivitemiz :crossed_swords: Rated Battleground haline gelmiştir. Bununla birlikte, kalan zamanlarda :boxing_glove: Arena, :zap: Raid ve :heavy_plus_sign: M+ gibi aktiviteler de gerçekleştiriyoruz.

:dart: Amacımız

Topluluk dahilindeki oyuncularımıza, eğlenceli :crossed_swords: Rated PvP deneyimi sunabilmek ilk hedefimiz. Bu hedef doğrultusunda, :biohazard: toksisiteye sıfır tolerans bizim için büyük önem arz etmekte.

:arrow_right: Nasıl katılırım?

Mevcut olarak :crossed_swords: Rated PvP takımımıza alım yapmakla birlikte :v: sosyal oyuncuları da kabul etmekteyiz. Tek yapmanız gereken oyun içinden :hammer_and_wrench: guild finder aracı vasıtasıyla başvuru yapmak. Ek olarak guilda alt karakterlerinizi de kabul etmekteyiz.

:e-mail: İletişim

Bize ulaşmanız gerekirse; battle.net: Bonesoul#2655 , discord: Bonesoul#8471

up, still looking for more pvpers.

up again, lf more rbgers…

This topic was automatically closed 30 days after the last reply. New replies are no longer allowed.