[H][NL/BE] <VonDutch> Twisting Nether - Mythic raid recruitment

Over ons:
VonDutch bestaat al sinds TBC, we zijn een groep NL/BE vrienden die al vele jaren met elkaar spelen. Na de Shadowlands expansion als casual te hebben afgesloten met 2 mythic kills, wil het raidteam meer. We hebben daarom besloten om over te stappen van een Casual naar een Semi Hardcore setting. De focus zal in het begin liggen op Mythic Raid Progress, ons uiteindelijke doel is zo snel mogelijk Cutting Edge te halen. Tevens worden er M+ Keys gelopen en zullen er leuke guildevents georganiseerd worden. Onze discord is ook altijd actief.

Recruitment:
Wij zijn opzoek naar goede spelers die hun class kennen om ons team te versterken en vooral groter te maken voor mythic, zodat we nooit een speler te kort komen om te raiden. We zijn op het moment op zoek naar ranged DPS. Andere classes worden overwogen. Socials zijn ook altijd welkom.

Raiddagen:
De raiddagen zijn momenteel Woensdag en Zondag van 20.00 - 23.00. (Maandag) 3e dag is optioneel indien we dat nodig achten, bv als we close to a kill zijn. De invites starten 15 min voor de raid, verwacht wordt dat iedereen dan al online is, mocht je keertje later zijn vermeld dat dan op discord.

Wat wij verwachten:
-Class-, Boss-knowledge, wees geduldig en breng een positieve mindset.
-Je bent altijd goed voorbereid! De raidleader zal altijd van tevoren de tactics geven die wij als guild gaan gebruiken. Dus bestudeer deze alvast voor de raid.
-Minimaal 85 tot 90% attendance (Natuurlijk zijn er uitzonderingen zoals benched, vakantie of ziekte etc)
-Actief zijn in het sociale aspect van de guild, denk aan mythic plusjes runnen met guildies en je eigen weekly vault rewards.
-Wees sociaal en vriendelijk, ook buiten de guild om.
-Kan tegen kritiek, zie het niet als een aanval.
-Dat je begrijpt en het respecteert dat we iedereen nodig hebben, Wij willen rouleren van spelers wanneer dit nodig is, dus toon begrip wanneer je de bank eens warm houdt. -Sign voor de raids of meld je op tijd af.

Wat wij aanbieden:
-Core van Nederlandse/Belgische spelers met de nodige ervaring en die al geruime tijd samenspelen.
-Stabiele raidlead & een goed officer team waar je met al je vragen naartoe kan.
-Semi-hardcore heroic & mythic progress.
-Food en Flasks sponsoren voor de raids sponsoren we als guild.
-Gezelligheid, ook tijdens de raid is er plaats voor een goede sfeer.
-Mythic+ avonden met guildies, alt raids, achievement runs of zelfs gewoon lol maken op discord.

Join ons als je van een relaxte sfeer houdt met een serieuze tint eraan, apply dan op onze http://discord.gg/bN5N2HUwvH en hopelijk tot snel!!!

This topic was automatically closed 30 days after the last reply. New replies are no longer allowed.