[HORDE] <VIIKATE> Etsii lisää pelaajia

[FINNISH] “Earthshaker-server” CLASSICWOW Etsii lisää aktiivisia raidaajia kiltaamme, tarvitsimme kaikkia classeja ja rooleja paitsi Huntereita. Clearasimme ekalla viikolla Blackwing Lairin 8/8, ja MC:ssä meillä menee vähän yli tunti. Toimimme loot jaossa LootCouncil periaatteella ja pyrimme parhaamme mukaan palkitsemaan pelaajia tasaisesti, mutta “isoja” lootteja jaetaa meritokraattisin perustein pääosin.

Jos kiinnostaa raidaaminen suhteellisen casuaalissa porukassa, jossa on hyvä ydin-porukka toivotamme sinut ja kaverisi erittäin tervetulleiksi. 100% Attendancea emme oleta, meillä raidaa jonkinverran vuorotyötä tekeviä ihmisiä YMS, yritämme pitää suhteellisen suurta rosteria, jotta saamme raidit täyteen. Yritämme siis luoda jokseenkin tasokasta raidiporukkaa, jossa otetaan huomioon ihmisten oikean elämän velvoitteet.

Raid päivät Ma&Ke 19:00-23:00. Ota yhteyttä INGAME, kehen tahansa killassa onlinessa oleviin, Mikäli online on Norush, Isukki, Zugzugbtch, Curé, Mipa, Delais. Niin koodaa heille, Voit myös laittaa Discordissa viestiä Zugzugbtch #9844, Tai liity discordiimme, saat linkin PM.

This topic was automatically closed 30 days after the last reply. New replies are no longer allowed.