Ja ir interese pievienoties vai uzzinat kadu informaciju, vari drosi pm man - Kniipina vai uz altu - Lasma :)
23/09/2014 20:45Posted by KniipinaSveiks, esmu GM gildei Fight For Honor, kur,labraat, pulcinu latviesu speletaajus kaa arii krievvalodigos speletajus , patreiz esam 2 aktiivi lv speletaaji tur....satikti ir arii citi lv, bet, diemzeel, no citiem serveriem.
Ja ir interese pievienoties vai uzzinat kadu informaciju, vari drosi pm man - Kniipina vai uz altu - Lasma :)
Sveiki! JÅ«su Ä£ilde vÄl pastÄv?
IzskatÄs, ka viÅu Ä£ilde ir dead - http://eu.battle.net/wow/en/guild/chamber-of-aspects/Fight_For_Honor/
Es arÄ« nezinu nevienu citu letiÅu Ä£ildi uz Ŕī servera.
Anyway, ja ir vÄlme, vari pievienot mani draugu listei. Es baigi bieži nespÄlÄju taÄu, kad esmu online, varu palÄ«dzÄt ar lietÄm vai paÄatot, vai whatever.
There is a Latvian guild on Shadowsong <Order of Snaivtal>. I have seen them continously at least since WoD. Seem to be going strong despite the years.
Looking to join a Latvian guild too. Currently playing only on Silvermoon.
ye im from latvia if you want you can add me Fox#26471
Heijaa! KÄds te vÄl dzÄ«vs? Esmu Burning Crusade serveri
Kinkhty#2364
Sveiki!
ArÄ« meklÄju LatvieÅ”u Ä£ildi. LabprÄt pievienotos kÄdai hardcore PvE Ä£ildei, kuri labprÄt progresÄ un iet visu lÄ«dz beigÄm. SpÄlÄju kÄ healer un tanks. Varat pievienot mani MiniNinja#1184634. PaÅ”laik vÄl neesmu mÄÄ£inÄjis Shadowlands, bet iegÄdÄjies jau esmu un drÄ«z atsÄkÅ”u spÄlÄt wow.
ja kÄdam interesÄ reizÄm ko kopÄ«gi paskraidÄ«t, tad Hordes pusÄ zalums#2626
Sveiki. Esmu Latvietis Aliance pusÄ. LabprÄt paspÄlÄu kopÄ. MrAgony#21173
ir kÄda LV Ä£ilde US pusÄ? laikam atjaunoÅ”u spÄli, padodiet ziÅu kurÄ serverÄ« US latviski runÄjoÅ”ie pulcÄjas, ja vispÄrā¦
discord - discord.gg/PW3exBnnsm
Ja kÄdam interesÄ world of warcraft clasic, tad lielÄkÄ latvieÅ”u Ä£ilde āAvarijas Brigadeā atrodas uz āMograineā realm.
Sveiki! Vai vÄl var pievienoties?
hey hey hey esmu Jauns splÄtÄjs, vai vÄl kads ir uz Dragon Flight