Magnificent Variable

Herkese selamlar arkadaşlar,

Ben Azurés-Silvermoon , Multi-glad yüksek rank oyuncusuyum. ismim Fırat , yaşım 31. Tüm Türkleri bir araya toplayıp güçlü bir sinerji kurmak için çıktım bu yola.

Guild hakkında bilgiler;

0-) Amaç; Bu guildin amacı belli ranklardaki Türk arkadaslarımızı bir araya getirip kendimizi gelistirme üzerine kuruludur.

Düsük rating olan ya da yükselmeyi çok isteyip yükselemeyen herkese egitim verilecektir.

Günün sonunda daha fazla Türk oyuncunun Glad olmasını görmek istiyoruz!

1-) Guildteki rank sistemi arenada bulundugunuz CR ve yakın zamanlı XP üzerinden verilecektir.

2-) 2100+ olan ranklar ücretsiz bir sekilde repair olabilecekler.

3-) Guild TWW 3.Sezon da kurulmuştur tüm TWW’de aktif bir şekilde devam etmiştir.

4-) Midnight’a sağlam bir PVP guildi kurmayı çok istiyoruz.

5-) Guild içi PVP etkinlikleri yapılacaktır. Bu etkinliklerin sonucunda ödül verilecektir örneğin ; 1v1 turnuvası yapıldı ve 1 milyon gold kazandım.

6-) Etkinlere katılım zorunlu değildir ama katılmanız sizin faydanıza olur.

7-) PVE contenti yapılmayacaktır ama yapmak isteyene saygımız sonsuzdur.

:sunglasses: Addon , UI yönetimi gibi konularda gladiator olan arkadaşlardan destek sağlanacaktır.

9-) Çok fazla Türk oyuncunun PvP oynamak istediğini ama zor olduğu ve kaynaklara erişemedikleri için hızlıca pes ettiklerini biliyoruz. Bu duruma ilaç olacağımıza ve herkesin bu oyundan maksimum keyif alabilmesini mümkün kılacağımıza inancımız tam.

10-) RBG yapılmayacaktır. Solo Blitz’in gelmesiyle beraber RBG tamamen bitmiştir. RBG beklentisi olan arkadaşlar farklı guildlerde de bunu bulamayacaklardır.

Guildin kurulma tarihi 12.01.2026.

Kural kısmını gelecek olursak ;

Buraya tek tek saygı sevgi vs yazmak istemiyorum bunlar zaten bildiğimiz konular. PvP oynarken insan kaybettiğinde sinirlenebiliyor o an kavga bile etseniz sonradan gönlünüzü almayı bilin. Gönül aldıktan sonra gerisi hikaye.

Birisi birinden daha iyi ratingde olduğu için ya da daha iyi oynadığı için ego vs yapmasına müsade edilmeyecektir. Kimse annesinin karnında öğrenmedi.

Söyleyeceklerim bu kadar daha fazla bilgi için Azures#21670 Btag ekleyebilirsiniz :)=

Kılıcımız keskin olsun!