Selam Dostlar o/ Ben YouTuber Kharagnar.
Guildimiz -ON GANK- Dragonflight’ta Twisting Nether server’ında kurulmuş bir Community guildi olarak serüvenine başladı ancak War Within’in gelmesi ile birlikte Guildimizi büyütmeye karar verdik.
Guildimiz Yeni, Eski tüm oyunculara açık olmaktadır.
Amacımız: Yeni oyunculara oyunu öğretirken. Oyunu öğrettiğimiz yeni oyuncular ve Progress yapmak isteyen eski oyuncular ile Raid M+ yapmak.
Hedefimiz: Mythic Raid yapabilicek Profesyonal bir kadro oluşturmak ve oyuna başlayacak Türk oyuncularına öğretici güvenli bir ortam sağlamak.
Gelmek istiyen eski oyuncular için şunu söylemeliyim. Şuan için Mythic Raid yapan bir ana kadromuz yok. Bundan dolayı geldiğiniz gibi Mythic Raidlerin içinde kendinizi bulamayabilirsiniz
Katılmak isteyen kişiler Discord’tan bana ve modlara ulaşarak veya oyun içinden bana ulaşarak ve Guild finderdan “ON GANK - Twisting Nether” guildimize Apply yollıyarak, katılım sağlayabilir o7
BTag: Kharagnar#2401
IGN: Kharghak, Kharaak, Ulapon
(Discord Linki Malesef Yerleştiremiyoruz ama YouTube’a “Kharagnar” yazıp çıkan videolarımın açıklama kısmından Discord linkine ulaşabilir ve katılabilirsiniz)