Poszukuje gildii hardcore PVE [H]

Witam wszystkich,

Jestem graczem z bardzo długim stażem w WoWa. Od cata gram głównie szamanem PVE. Cały czas grałem na realmie SYLVANAS lecz ostatnio po różnych sprawach z gildią z którą rajdowałem cały czas postanowiłem zmienić realma na właśnie Burning Legion [H]. Co mogę powiedzieć o sobie ? Jestem studentem i wiadomo czas na kolowkia czy sesję trzeba mieć ale jestem bardzo zainteresowany graniem hardcore PVE, głównie progres mythic aby nie “przespać” dodatku jak casual. Interesuję mnie gildia z którą będę mógł rajdować przez bardzo długi okres czasu (a nawet się z nią zżyje bo nie interesuję mnie zmiana co parę dni gildii na nową). Sam wiem że to co piszę trzeba sprawdzić i świadomy tego jestem :slight_smile: Dlatego jeśli kogoś zainteresowałem i poszukuje gracza który zacznie “od zera” na nowym realmie proszę o kontakt wtedy podam więcej informacji i także sam zadam pytania.

PS: Klasą mogę grać każdą, przyuczę się i myślę być wartościową osobą na rajdy :slight_smile:
(Oraz chciałbym przeprosić za błędy w pisowni i składni jeśli popełniłem).

Kontakt: Galwar#2928

Z poważaniem,
Możliwa przyszła osoba w gildii :slight_smile:

1 Like

This topic was automatically closed 30 days after the last reply. New replies are no longer allowed.