[Suza u oku], Croatian guild is recruiting

WARNING: This guild is Croatian speaking only and we only recruit Croatian players!!

Guild name: Suza u oku
Server: Noggenfogger
Guild master: Kuntakinte (Sorry)

Suza u oku je Hrvatska guilda koju ne treba previše predstavljati. Postoji još iz dana Vanille na Kor’Gall serveru, te vjerujem da su svi koji igraju WoW čuli za najveću Hrvatsku guildu svih vremena. Jedan dio nas se okupio i na klasiku, te se uz nove članove koji su igrali na drugim serverima zabavljamo i družimo kako online, tako i u stvarnom životu. :smiley:

Trenutno raidamo srijedom od 20.00 sati, čistimo Mc i Onyxiu i pripremamo se za BwL. Zbog nedostatka određenih klasa za Bwl otvaramo regrutaciju za magove, shamane i dps warriore.

Ukoliko želiš postati dio našeg kolektiva bilo kao raider ili casual igrač, te uživati u igri u domačem ambijentu posjeti nas na discordu Suze i javi nam se.
Aplikaciju možete ispuniti na našem discordu: https://discord.gg/JbjM2j
Vidimo se uskoro :grinning:

1 Like

Momci vi nema te pojma igrat ovu igru. Vi ste toliko losi da nesmije te se vise pojavit u Burning Steppes. Meni se cini da se vi mene toliko boji te, da imate uvjek minimalno 25 frost prot pots u bagu. Prosli put vas je bilo 8. protiv mene ipak niste me mogli corpse campat. Ko kod misli igrat sa ovim amaterima bolje vam je trazit PUG :smiley: hahaha

Pogle ovo tešnjak!! :rofl: :rofl: :rofl:
https://www.youtube.com/watch?v=FgoqlsEHfvs

1 Like

Auuuuuuuu jeli vrijeme za youtube i screens. Jesil siguran da to hoces. Ja sam tu bijo AFK momci. Nista nista screens i youtube incomming!

This topic was automatically closed 30 days after the last reply. New replies are no longer allowed.