ага і такий зайшов на ВВ, за 2 дні зробив все що можна і сидиш кукурудзу охраняєш
Нашу гільдію можна знайти у пошуку за Альянс по назві, але якщо ви граєте за Орду вам доведеться з’вязатися з нами напряму бо пошук нажаль вам нічого не покаже.
ну що, всі готові до старту сезону?
усе ще актуально
Тим часом прогрес героЇка продовжується. на днях маєм ваншотнуть Ансурек
а у вас русскоязычным украинцам есть место или они считаются неправильными?
Ми не вважаємо російськомовних українців неправильними, але гільдія наша виключно україномовна. На то є свої внутрішні причини.
чому я не здивован )
Якщо ви шукаєте собі гільдію або компанію в якої спілкуються ще і російською, можете зайти в діскорд нової української спільноти вов Ukrainian Wacraft Guilds Associantion. Там є розділ з рекрутингом гільдії, мабуть знайдете собі компанію. І взагалі ця спільнота не чіпляється до людей з питання мови.
Діскорд спільноти: стандартно хттп-діскорд/nhsxePqHxw
Щовечора у нас якийсь кипиш. Хтось збирається в ключі, хтось займається професіями, хтось тренує петів, хтось готується до майбутнього рейду.
Нещодавно у нас сталася історична подія. Основний рейдовий склад отримав першу перемогу над героїчною Ансурек. Вітаю наших рейдерів!
Шукаємо бажаючіх пушити ключі! Потрібні Хіли та ДД. Раді будемо всім, ніякого хардкору, багато людей для яких це ще перший сезон!
Пішіть на персонажів:
- Vinße-Ravencrest
- Subbota-Ravencrest
- Dollar-Blackrock
Жорстко залутав шмота та людей з якими не соромно в ходити куди завгодно. 10/10
краща уа гільда на рітейлі)
пс: але я все одно граю раз на пів року
Погуляла по багатьох українських гільдіях на EU прижилася саме тут.
Причина - Амосфера. Тут саме так як на початку варкрафта, є соціум, спілкування і повага один до одного, а не гонка рейту/ луту як зазвичай зараз)
НІХТО НІКОГО НІКОЛИ не ображає. Навіть на 30+ вайпі ( я в курсі що таке нікому не подобається, навіть тому хто крабить і вайпає. Але профі ніхто не народився, Людина навчиться і буде краще, заявляю як краб з досвідом).
Тут завжди підкажуть, поможуть, піднімуть настрій.
Як що ви шукаєте гільдію в якій знайдете друзів - Вам до нас.
Час прикрашати ялинки і писати листа Дідусеві Зимі