[UA] [Ravencrest] Ukrainian Casual Guild <ABABAGALAMAGA>

ага і такий зайшов на ВВ, за 2 дні зробив все що можна і сидиш кукурудзу охраняєш

Нашу гільдію можна знайти у пошуку за Альянс по назві, але якщо ви граєте за Орду вам доведеться з’вязатися з нами напряму бо пошук нажаль вам нічого не покаже.

ну що, всі готові до старту сезону? :slight_smile:

усе ще актуально :slight_smile:

Тим часом прогрес героЇка продовжується. на днях маєм ваншотнуть Ансурек

1 Like

а у вас русскоязычным украинцам есть место или они считаются неправильными?

Ми не вважаємо російськомовних українців неправильними, але гільдія наша виключно україномовна. На то є свої внутрішні причини.

чому я не здивован )

Якщо ви шукаєте собі гільдію або компанію в якої спілкуються ще і російською, можете зайти в діскорд нової української спільноти вов Ukrainian Wacraft Guilds Associantion. Там є розділ з рекрутингом гільдії, мабуть знайдете собі компанію. І взагалі ця спільнота не чіпляється до людей з питання мови.
Діскорд спільноти: стандартно хттп-діскорд/nhsxePqHxw

Щовечора у нас якийсь кипиш. Хтось збирається в ключі, хтось займається професіями, хтось тренує петів, хтось готується до майбутнього рейду.

1 Like

Нещодавно у нас сталася історична подія. Основний рейдовий склад отримав першу перемогу над героїчною Ансурек. Вітаю наших рейдерів!

1 Like

Шукаємо бажаючіх пушити ключі! Потрібні Хіли та ДД. Раді будемо всім, ніякого хардкору, багато людей для яких це ще перший сезон!

3 Likes

Пішіть на персонажів:

• Vinße-Ravencrest
  • Subbota-Ravencrest
  • Dollar-Blackrock
2 Likes

Жорстко залутав шмота та людей з якими не соромно в ходити куди завгодно. 10/10

1 Like

краща уа гільда на рітейлі)
пс: але я все одно граю раз на пів року :smiley:

1 Like

Погуляла по багатьох українських гільдіях на EU прижилася саме тут.
Причина - Амосфера. Тут саме так як на початку варкрафта, є соціум, спілкування і повага один до одного, а не гонка рейту/ луту як зазвичай зараз)
НІХТО НІКОГО НІКОЛИ не ображає. Навіть на 30+ вайпі ( я в курсі що таке нікому не подобається, навіть тому хто крабить і вайпає. Але профі ніхто не народився, Людина навчиться і буде краще, заявляю як краб з досвідом).
Тут завжди підкажуть, поможуть, піднімуть настрій.
Як що ви шукаєте гільдію в якій знайдете друзів - Вам до нас.

1 Like

Час прикрашати ялинки і писати листа Дідусеві Зимі :snowflake: