Aktualizacja 24.04.2019

Witam,

Po odpaleniu dzisiaj battle neta aplikacja nie rozpoznaje mi zainstalowanych gier.
Kiedy pokazuje ścieżke do folderu gry ikonka zmienia sie z “instaluj” na “aktualizuj” po czym wywala błąd

"Wystąpił jakiś problem pomiędzy naszym serwerem i twoim klientem. Spróbuj jeszcze raz.

Dalsza pomoc:BLZBNTAGT00000907"

Co oczywiście też nie działa.

Pytanie co tam spapraliście i kiedy to naprawicie, bo nie po to płace za gry żeby z nich nie móc korzystać?

Mam dokładnie tak samo.

To chyba ten sam problem

PS: HOTS jest darmową grą.

ale diablo i overwatch nie,a tez mam kupione

A dostane odpowiedź od jakiejś osoby zatrudnionej przez blizzard?
Za co wam płacą…

piszesz chyba na najmniej aktywnym forum ze wszystkich gier blizzarda i oczekujesz odpowiedzi?? Gdzie Ty masz mózg, skąd się biorą tacy ludzie, pisz na forum diablo albo overwatcha.

2 polubienia

Forum Diablo chyba też jest martwe.

aż sprawdziłem, paradoksalnie forum diablo chyba jest bardziej popularne niż overwatch czy hots, wniosek z tego taki że wiekszość gier blizzarda to już gry umierające. jak to mozliwe że z firmy w której gry grały miliony na całym świecie upadła tak nisko.

Za dużo do powiedzenia mają księgowi. Dobrze pamiętam że nowy księgowy blizzarda dostał na start 16mln + 900 tyś rocznej pensji?

Jak dla mnie Blizz upadł w momencie w którym olali starszych graczy i ewidentnie idą w stronę młodego pokolenia.

Pamiętam jak wyszło Diablo3 i na poziome inferno każda elita to było prawdziwe wyzwanie a osy z 2 aktu to był koszmar, przedmioty legendarne leciały bardzo rzadko, ale jak była uciecha jak w końcu coś dropło. Później ludzie zaczeli płakać że za trudno i za mało itemów, Blizz oczywiście się ugiął się i teraz mamy parenaście poziomów trudności a ostatni chyba 14lvl robie swoim gównianym mnichem w jakieś 3-4 minuty. Legendy lecą tonami, w godzine lekko można wydropić 100 legend. Nawet nie chcę mi się pisać o tym że z mrocznego uniwersum Diablo zrobili kolorową popierdółke pozbawioną sensu. Fabuła jest strasznie słaba i ta epickość na każdym kroku, lubie epickie gry i filmy, ale wszystko z umiarem. A za to jak zabili Decarda powinni zapi… na galerze bez wioseł. Optymalizacja Diablo3 to dramat, pamiętam jak Fpsy spadały mi do 5 !!! A kompa mam w miare dobrego, hots śmigał w najwyższych 2 2560 x 1440.

Ale najlepsze zostawiłem na koniec. Nie wiem czy graliście w Diablo3 w 4 osobowym part i próbowaliście zrobić jakieś wysokie GR. Jeżeli ktoś nie wie jak to wygląda to zaraz napisze. A więc tak 2 suportów, pierwszy to WD a Drugi to Cruz i 2 dpsów. Dpsy stoją z tyłu i czekają aż suporty pozbierają wszystkie moby do kupy i zaczną je stunować, ale musicie pamiętać ze dosłownie wszystkie moby muszą byś pozbierane i stunowane bo jeden wolny kościotrup z łukiem kładzie dpsów na 1 hita a suportów na 2-3 hity i cały plan idzie w piz…

Pamiętam jak graliśmy ze znajomymi i próbowaliśmy zrobić trochę wyższe GR i ja jako Cruz miałem misje zbierać wszystkie moby łancuchem w stronę drugiego supa WD który stał w miejscu i puszczał cały czas obszarowego stuna takie niby pogo. Graliśmy na słuchawkach i nagle słysze jak sup WD krzyczy " NIE DAM RADY UTRZYMAĆ !!! NIE DAM RADY!!!" a gościu stał w miejscu i napier… w 2 przyciski, nie wierzyłem w to co się właśnie odpie… ta gra jest tak debilnie spłycona że masakra.

Później te całe olewanie Diablo na każdym BLizzconie, pamiętam jak ludzie porównywali stoisko Diablo do WC i tak było parę lat z rzędu!!! No i nagle Blizzard informuję że Blizzcon 2018 będzie o przyszłości Diablo, podjarałem się jak dziecko, pomyślałem nareszcie coś dla mnie, Diablo 4 a może Diablo2 remaster. Skręciłem sobie blanta, nakupowałem słodyczy napojów i siedzę najarany przed kompem i czekam na BLizzcon 2018, ale to co oni odjeb… no po prosu brak słów, pomimo tego że byłem najarany to po zapowiedzi Blizzconu myślałem że wybuchnę.

Jak tak można potraktować swoich fanów ?? Ja rozumiem że Diablo3 im nie wyszlo, ok wszyscy popełniają błędy, ale to co Blizz później robił z tą serią to jakiś żart. Po diablo 3 byłem ich fanem dalej, ale po Blizzconie 2018 nie jestem i nie będę już ich fanem nigdy.

Niby pracują w pocie czoła nad Diablo4 i niby będzie mroczne, ale kiedy oni to wypuszczą w 2022 roku??

Za to w jaki sposób zabiliście Decarda, za to że olewaliście fanów Diablo przez pare lat i za to co pokazaliście na Blizzconie 2018 powinniście zapi… na galerze do końca swoi dni. Dzięki bogu że wasze akcje po blizzconie spadły z 84$ do 45$ a wasz filmik Diablo imortla ma 740 tysięcy łapek w dół.

A i zapomniałbym o tym co odje… na 20 lecie Diablo, też się popisaliście, naprawdę to co daliście na 20lecie przebija chyba to co zrobiliście na BLizzconie.