Błąd podczas uruchamiania

Witam,

Po ostatniej aktualizacji (wczorajszej) mam problem z wejściem do gry HotS.
A mianowicie wyskakuje taki błąd:

Nie znaleziono punktu wejścia procedury InitializeCriticalSection w bibliotece api-ms-win-core-synch-l1-2-0.dll.

Jeśli ktoś wie jak to rozwiązać, proszę o pomoc.
Pozdrawiam.

Witam AnGeL!

Dziękuję za wiadomość.

Opisywany błąd może być związany z 32-bitowym systemem operacyjnym, który nie jest obsługiwany przez Heroes of the Storm od chwili wprowadzenia ostatniej aktualizacji.

Jeśli posiadasz jednak 64-bitowy system, to przeinstaluj Microsoft C++ Redistributable i spróbuj uruchomić grę ponownie.

Pozdrawiam

@BlizzardCSEU_PL - aktualne informacje o stanie naszych usług i problemach technicznych!

Mowa jest srebrem, milczenie jest złotem, a ankieta jest poniżej:
Oto i ona!

Posiadam 64-bitowy system, przeinstalowałem Microsoft C++ lecz niestety, błąd nadal występuje.

Dziękuję za szybką odpowiedź.

Spróbuj przeskanować pliki systemowe i upewnij się, że nie masz parametru -dx9 w Dodatkowych argumentach wiersza poleceń w Aplikacji Blizzard, sekcji Heroes of the Storm (Ustawienia>Ustawienia gry>Heroes of the Storm).

Potwierdź też instalację wszystkich najnowszych aktualizacji Windows.

Przeskanowałem pliki systemowe według instrukcji, wynik pozytywny:

Weryfikowanie ukończone w 100%.
Funkcja Ochrona zasobów systemu Windows nie znalazła naruszeń integralności.

Parametru -dx9 nie mam dopisanego a jeśli chodzi o aktualizacje to zrobiłem wszystkie jakie miałem do zainstalowania, niestety nie pomogło, wciąż ten sam błąd.

EDIT(19.10.2018): Już wszystko w porządku. Była ukryta jeszcze jedna aktualizacja, wyszukała się dopiero za 3 razem.
Dzięki za pomoc!