Witam mam takie pytanie grałem mecz rankingowy, ale miałem lagi zrobiłem RJ na samym początku meczu . Rj zajął mi 2-3 minuty więc mecz nie mógł się zakończyć. Do tego potem wybrałem mecz rankingowy i miałem diamond 4 po meczu wygranym patrze i mam diamond 5 i dolicza mi 200 punktów i komunikat, że opuściłem grę. Ktoś to wyjaśni ?
Punktów nie można zwrócić. Tego jestem pewien. Cóż do przyczyny błędu to dobrze że zgłoszenie nastąpiło, pomaga to w uświadamianiu Twórców co do stanu produktu.
Jeżeli sytuacja będzie mieć miejsce częściej warto wyczyścić lokalizacje b.net i cache , zweryfikować sumy kontrolne.
Czasami problemem są przeróżne programy trzecie generujące nakładki czy towarzyszące urządzeniom peryferyjnym.
Zdarzają się też problemy w połączeniu tutaj warto zweryfikować gdzie ów punkt występuje mtr
Powracającym problemem są też błędy z komunikacją dns - ale w Twoim wypadku nie miało to miejsca.
Wreszcie błędy gry, których też jest trochę.
Jakikolwiek problem by nie był zwrotu punktów nie otrzymuje się.
Dzięki niestety za free straciłem 600 punktów
Nie jesteś pierwszy, ani ostatni
ps W żadnej grze blizzarda nie ma zwrotów punktów w grze rankingowej.
Witam Dron!
Dziękuję za wiadomość, ale w kwestii utraconych punktów nie da się nic zrobić. Ta zasada dotyczy wszystkich naszych gier i jest nieubłagana - problemy techniczne, nawet po stronie serwerów, nie stanowią w tej sytuacji okoliczności łagodzących.
Jeśli problem z dołączaniem lub rozłączaniem będzie się powtarzał, to wykonaj kroki z tego poradnika technicznego.
Pozdrawiam i przepraszam za niedogodności.
@BlizzardCSEU_PL - aktualne informacje o stanie naszych usług i problemach technicznych!
Mowa jest srebrem, milczenie jest złotem, a ankieta jest poniżej:
Oto i ona!