Bład Gry zwrot punktów ?

Witam mam takie pytanie grałem mecz rankingowy, ale miałem lagi zrobiłem RJ na samym początku meczu . Rj zajął mi 2-3 minuty więc mecz nie mógł się zakończyć. Do tego potem wybrałem mecz rankingowy i miałem diamond 4 po meczu wygranym patrze i mam diamond 5 i dolicza mi 200 punktów i komunikat, że opuściłem grę. Ktoś to wyjaśni ?

Punktów nie można zwrócić. Tego jestem pewien. Cóż do przyczyny błędu to dobrze że zgłoszenie nastąpiło, pomaga to w uświadamianiu Twórców co do stanu produktu.
Jeżeli sytuacja będzie mieć miejsce częściej warto wyczyścić lokalizacje b.net i cache , zweryfikować sumy kontrolne.
Czasami problemem są przeróżne programy trzecie generujące nakładki czy towarzyszące urządzeniom peryferyjnym.
Zdarzają się też problemy w połączeniu tutaj warto zweryfikować gdzie ów punkt występuje mtr
Powracającym problemem są też błędy z komunikacją dns - ale w Twoim wypadku nie miało to miejsca.
Wreszcie błędy gry, których też jest trochę.
Jakikolwiek problem by nie był zwrotu punktów nie otrzymuje się.

Dzięki niestety za free straciłem 600 punktów :frowning:

Nie jesteś pierwszy, ani ostatni :slight_smile:
ps W żadnej grze blizzarda nie ma zwrotów punktów w grze rankingowej.

Witam Dron!

Dziękuję za wiadomość, ale w kwestii utraconych punktów nie da się nic zrobić. Ta zasada dotyczy wszystkich naszych gier i jest nieubłagana - problemy techniczne, nawet po stronie serwerów, nie stanowią w tej sytuacji okoliczności łagodzących.

Jeśli problem z dołączaniem lub rozłączaniem będzie się powtarzał, to wykonaj kroki z tego poradnika technicznego.

Pozdrawiam i przepraszam za niedogodności.

@BlizzardCSEU_PL - aktualne informacje o stanie naszych usług i problemach technicznych!

Mowa jest srebrem, milczenie jest złotem, a ankieta jest poniżej:
Oto i ona!

1 polubienie