Brak możliwości grania

Brak możliwości grania. Po włączeniu HOTS nie można wybrać postaci nie wyświetlają się skrzynki. Ktoś miał taką sytuację?

Dziś tak mam cały dzień. Barak możliwości wyboru postaci i rozpoczęcia gry.

Wystąpił tymczasowy problem z twoim żądaniem. Spróbuj ponownie - pograne… jakieś rozwiązanie?

1 polubienie

u mnie podobnie pisze w grze jak daje start ze wystąpił problem z twoim zadaniem. spróbuj ponownie od wczoraj co z tym robić ? nawet komputer sformatowalem naprawialem pliki w grze nic nie pomaga

U siebie tak samo, chociaż na smurf koncie i koncie brata wszystko normalnie śmiga.
Kilka zagranicznych osób też na czacie pisało że ten problem ma.

Też mam taki problem. Sprawdzałem aktualizacje i skanowałem Hotsa za pomocą tej funkcji Blizzard i pokazało mi że wszystko w porządku jest i nie potrzeba żadnej naprawy, a sklep, monety, diamenty i inne rzeczy się nie wyświetlają. Nie ma możliwości zagrać w żadnym trybie, nic przejrzeć, kupić ani sprzedać. Ale widzę, że inni grają więc :wink:

Dokładnie ten sam problem.

da sie grac na azji i ameryka ale to lipa che na eu

Ten sam problem. “Brak dostępu do Sklepu”, a co za tym idzie nie idzie włączyć żadnej rozgrywki. Chyba po ostatniej aktualizacji z 14.11.2024.

Dziwne. Zgłosiłem ten problem do sewisu 2 dni temu i nic. Teraz naprawili bez żadnej informacji 25.11.2014 20:14.

Dziękuje za rozwiązanie problemu.

ja w piatek 22.11 jeszcze grałem ten sam problem co ciebie wyskoczył mi wczoraj

Magicznie gra zaczęła znowu działać.