Kolejna porażka Blizza W3R

Oraz CD Projekt Red.

Nie obraź się, ale CD Projekt to w skali globalnej “producent 1-go tytułu”.
Obecne nawet Blizzard pod względem obrotów i możliwości jest ledwo “średniej wielkości” developerem.

Do Cd projekt Red i Rockstara dorzuciłbym ID Software. Póki co tylko Quake4 i Doom3 są tylko dobrymi grami.

Ja od mniej więcej 2 lat wolę wspierać mniejsze firmy. A co myślicie o Wolcenie?

Sam nie grałem, ale rzekomo to kolejny klon diablopodobny i bodajże nadal Path of Exile lepsze. A, i podobno serwery mają tak słabe, że część ludzi zwraca gierkę.

Dodałem Wolcena do obserwowanych na steamie już chyba 2 albo 3 lata temu. Jeśli po tym czasie gierka wychodzi i ludzie piszą, że dalej jest nieskończona to dziękuję, postoję. Zbyt dużo razy się przejechałem ostatnio, że wydawca gry traktuje mnie jak beta testera. A tak poza tym, to nie widzę w tej grze nic co by urwało mi cztery litery. Jedynie grafika jest przyzwoita, choć Diablo 3 wg mnie wciąż wygląda bardzo dobrze, nie mówiąc już samym o stylu graficznym blizzarda, który zawsze trafia w mój gust.

1 polubienie

Fajnie, że chociaż te refundy działały. Tak to przeszedłem sobie tą całą kampanię (głównie na tym mi zależało bo chciałem zobaczyć co oni tam zmienili) po czym zrefundowałem grę i kupiłem sobie Monster Hunter World na steamie.