Po włączeniu wyskakuje informacja “Niezgodność wersji. Wersja klienta gry nie jest zgodna z wybranym regionem. Gra może być niemożliwa do czasu zamknięcia klienta, wykonania aktualizacji z poziomu startowego i ponownego uruchomienia.” Gra oczywiście jest zaktualizowana, a próba ponownej aktualizacji nic nie dała, to samo tyczy się skanowania plików gry z poziomu klienta.
Siema!
Próbowałeś przełączyć się pomiędzy regionami? Np. na NA i wejść do gry, a potem wrócić np. na EU?
Ten sam błąd się pojawił. przełączanie regionów nie pomaga. Mogę grać mecze w regionie Amerykańskim. W regionie Europejskim, w którym głównie grywam nie jestem wstanie rozpocząć żadnego meczu. Nawet przeciw SI. Jakieś sugestie co zrobić?
Mam ten sam problem. Widzę na forum US też temat mocno rozwinięty. Support Blizzarda coś w tym temacie zrobicie?
Na reddicie temat również na topie.
Temat poruszony także na forum blizzarda w US: https://us.forums.blizzard.com/en/heroes/t/unplayable-game-on-eu-servers/62706/44
Niestety bez reakcji samego blizzarda
To samo, o ile czasem się uda zalogować to rozpocząć meczu już się nie da.
Również mam problem z rozpoczęciem meczu.
Tak też go śledzę i na US od 10h nic. Na EU to samo. Skan i Naprawa jak i sprawdzenie aktualizacji informują, że stan gry jak i wersja gry jest poprawna. Po Stworzeniu w grze teamu 5/5 zawsze jedna osoba (ta ostatnia) nie może kliknąć Gotowy. Na ARAM wszyscy klikają Gotowy i wywala błąd, że jedna z osób ma nie aktualną wersję gry.
Blizzard
Gra już działa, przed chwilą dosłownie ruszyło. Nic nie było pobierane po prostu