Nie mogę zalogować się do gry

Po włączeniu wyskakuje informacja “Niezgodność wersji. Wersja klienta gry nie jest zgodna z wybranym regionem. Gra może być niemożliwa do czasu zamknięcia klienta, wykonania aktualizacji z poziomu startowego i ponownego uruchomienia.” Gra oczywiście jest zaktualizowana, a próba ponownej aktualizacji nic nie dała, to samo tyczy się skanowania plików gry z poziomu klienta.

3 polubienia

Siema!

Próbowałeś przełączyć się pomiędzy regionami? Np. na NA i wejść do gry, a potem wrócić np. na EU?

Ten sam błąd się pojawił. przełączanie regionów nie pomaga. Mogę grać mecze w regionie Amerykańskim. W regionie Europejskim, w którym głównie grywam nie jestem wstanie rozpocząć żadnego meczu. Nawet przeciw SI. Jakieś sugestie co zrobić?

1 polubienie

Mam ten sam problem. Widzę na forum US też temat mocno rozwinięty. Support Blizzarda coś w tym temacie zrobicie?

1 polubienie

Na reddicie temat również na topie. :frowning:

Temat poruszony także na forum blizzarda w US: https://us.forums.blizzard.com/en/heroes/t/unplayable-game-on-eu-servers/62706/44
Niestety bez reakcji samego blizzarda :confused:

To samo, o ile czasem się uda zalogować to rozpocząć meczu już się nie da.

Również mam problem z rozpoczęciem meczu.

Tak też go śledzę i na US od 10h nic. Na EU to samo. Skan i Naprawa jak i sprawdzenie aktualizacji informują, że stan gry jak i wersja gry jest poprawna. Po Stworzeniu w grze teamu 5/5 zawsze jedna osoba (ta ostatnia) nie może kliknąć Gotowy. Na ARAM wszyscy klikają Gotowy i wywala błąd, że jedna z osób ma nie aktualną wersję gry.

Blizzard :pray:

Gra już działa, przed chwilą dosłownie ruszyło. Nic nie było pobierane po prostu :fire: