oddawać moje punkty, nie po to tryharduje na rankedach zeby pózniej tracic punkty za niby wyjście z lobby…!!!
Niestety punkty nie są zwracane. Jeżeli miałoby być zwrócone to przy wystąpieniu globalnego/regionalnego błędu, za wydaniem decyzji przez developera.
Dla mnie możecie zrobić wyjątek,
nie po to gram w tra gre zeby tracić bezsensownie punkty jak nie przez jakieś “cioty” z teamu które nie potrafią grać to przez jakieś niby wyjście z lobby gry skoro nie miałem nawet przerwania łącza.
Również miałem taki problem jakiś rok temu, próbowałem dołączyć do meczu 3 razy z rzędu. Straciłem sporo punktów, pisałem (ryczałem) na forum jak ty. Nikt ci nie przywróci tego co straciłeś. Takie rzeczy się zdarzają, odłóż grę na dwa dni albo sprawdź dokładnie neta, bo ja do dziś nie wiem co było powodem mojego rozłączenia z meczu.
Rozmawiałem cały czas z ekipa na “discord” nawet w tym czasie nie doświadczyłem rozłączenie z internetem, nawet podwyższonego pingu. Wiec to raczej nie moja win. Nie wiem na jakiej podstawie uznało ze niby “wyszedłem”.
Więc prawdopodobnie błąd stoi po stronie gry, jak powszechnie wiadomo nikt nie śpieszy się by to naprawić, ten błąd jest znany już od bardzo dawna. Pozostaje ci się z tym pogodzić, bo o punktach możesz zapomnieć
Nie da rady. Jeżeli miałbyś jakieś częste problemy to warto wykonać test mtr i podać wynik, pozwoli to na ewentualne ustalenie miejsca problemów jeżeli byłby to problem sieciowy
Gry są po to żeby się bawić jak chcesz tryhardować w tych bezużytecznych rankedach to idź to robić w grze z której nie da się czerpać rozrywki ( patrz lol )
Witam QenTeS!
Dziękuję za wiadomość, ale Forum Pomocy Technicznej i Dział Pomocy nie mają możliwości przywrócenia utraconych punktów, niezależnie od przyczyny ich utraty. Wyjątki od tej reguły nie istnieją i jeszcze nikt w historii Heroes of the Storm nie otrzymał zwrotu punktów po rozłączeniu/wyjściu z gry.
Tryb rywalizacji jest bardzo czuły na każde, nawet niezauważalne mikro-rozłączenie. Jeśli sytuacja będzie się powtarzać, to wykonaj kroki z tego poradnika technicznego.
Pozdrawiam i przepraszam za niedogodności.
HOTS nie jest tolerancyjny na łącza interenetowe, wystarczy że gubisz pakiety i w HOTS będziesz miał lagi i rozłączenia, a w innych grach nie będziesz miał problemu, niestety do HOTs potrzebujesz idealne łącze, bez pingu, bez gubienia pakietów, wcale nie musisz całkiem tracić połączenia żeby Cię wywaliło.