No tak master w hots to dalej gierka dla gierki. Nie zmienia to faktu ze mecze wygladaja inaczej niz w platynie. Dalej sa debilne bledy, dziwne talenty, trolle itd. Ale gry w wiekszosci rozna sie od platyny
Przyklad w platynie w wiekszosci gier wezmiesz samuro i zrobisz nim rzeznie, jesli draft na to pozwala. W master dalej masz wplyw na wynik ale nie mozesz sobie na na tyle pozwolic, tam zabijesz kogos okazjonalnie kogos kto popelnil blad. W platynie caly czas tam ktos cos zle robi i niemal w kazdym momencie mozesz cos zrobic. Malo tego ludzie z platyny sa bardziej nieprzewidywalni.
Ja pamietam te gry z przed ponad 2 lat i wiem jak to wszystko wyglada, tracilem cierpliwosc do ludzi. Bledy sa popelniane caly czas, ale gry roznia sie pod wzgledem taktycznym. Grajac na qmie widze gry ktorych nie potrafie wygrac, ale grajac np xulem, azmodanem to nagle mam 70% win bo tam push wygrywa, a nie umiejetne leczenie. W platynie juz bardziej jestem sklonny wybierac bruiserow do gier, a w masterze wole byc tym kto sie opiekuje druzyna czyli support. Grywalem bruiserami w lidze master i dalej sie nimi wygrywa, ale na mniej sobie mozesz pozwolic. Otwiera sie natomiast potencjal supporta ktory na qm ma dosc maly wplye na wygrana