Українська гільдія запрошує до рейдової команди!
Наша гільдія активно розвиває рейдовий напрямок і шукає саме тебе! Ми шукаємо гравців, які прагнуть не лише здобувати епічну здобич, але й грати на прогрес, весело проводячи час разом із командою.
Кого ми шукаємо?
- Танків, які готові тримати удар.
- Цілителів, здатних врятувати команду у найскладніші моменти.
- ДД , які хочуть досягати максимуму в ДПС.
Що ми пропонуємо?
- Рейди: Рт 21:00-00:00 (Київ) Чт, ПН, Вт. Наш досвід 4/8(М). Забеспечення рейду хімією та їжею за рахунок гідії.
- Discord: зручний для координації та спілкування будь-якою мовою.
- Досвідчені гравці: допоможемо новачкам швидко освоїти механіки, а ветеранам — підкорити нові висоти.
- Теплу атмосферу: ми не тільки граємо, але й спілкуємося, жартуємо та створюємо спільноту однодумців.
Наші вимоги:
- Наявність голосового чату (та бажання ним користуватися).
- Відповідальне ставлення до рейдів: відвідування рт близьке до 100% та ознайомлення з тактиками.
- Адекватне ставлення до замін та розподілу здобичі.
- Бажання розвиватися та допомагати команді.
Як вступити?
- Зв’яжіться з нами через бтаг: Вишня#21929.
- Подати заявку в грі через пошук гільдій “Фортеця” (орда).
- Напишіть у цій темі, і ми з вами зв’яжемося!
26 лайков
Присоединяйтесь в Гильдию для совместного покорения Азерота! Хороший РЛ, удобное время для РТ.
5 лайков
Ведмідь шукає статик Kerni#21935
Топова гільда, гарний прогресс, адекватні гравці. РЛ відповідально ставиться до своїх обов’язків. Залітайте і заразом закриємо міфік та серьозні ключики!
4 лайка
Гарна гільдія. Не шкодую про вступ. Все чудово але є декілька моментів.
Забагато паладінів в гі. =)
РЛ/ГМ паладін. =)
Ну і паладіни ДНО багане - це вже так, мав сказати )
3 лайка
Будемо раді бачити всіх тих, хто цінує свій час і не йде в рейд як вагон)
Гільдія адекватна й позитивна
2 лайка
Адекватный и приятный в общении коллектив в гильдии. Активные участники. Большой ростер игроков и рейды помощи новичкам. Однозначно - рекомендую
2 лайка
Приєднуйтесь до нашої гільдії хлопчики та дівчатка, у нас дружній колектив, по можливості допомагаємо новачкам у гільдії (ключі/рейди), атмосфера у гільдії приємна та доброзичлива.
Гільдія рейдіт 5/7 - 3 дні РТ для статика та 2 дні РТ для новачків та твінків.
Лайков: 1
Когда я сюда вступил, я был очень богат! ездил на брутозавре, мог позволить себе милых дренеек по выходным. Познакомился с приятными ребятами, и начали ходить в ключи, рейды, незабываемые впечатления!!! Сейчас, я побираюсь под Оргримаром… Деньги…потраченые на ремонт снаряжения из за диплитов в ключах…я лишился всего… Но эти впечатления, эта атмосфера, и эмоции, незабываемые! рекомендую! Сейчас меня бьют тряпками, я голый и босый но 10 из 10 !!! просто, если вы ищите то что ищите, вам сюда!
3 лайка
В статик для усиления нужны сильные дд и хилы
Лайков: 1