Keep getting "Closed. You were disconnected from Blizzard services" whenever I try to launch the game."

Title… I’ve been trying to login for 45 minutes and got this error every single time…
I tried running the repair tool,refreshed my IP,cleaned my DNS cache,restarted the app,tried to login into a different server and cleaned Battle.net cache but nothing worked…

My internet connection is working fine and I logged in Americas region without issues…

Edit: It’s been almost a month since I wrote this post and I’m still having issues… At some point I even opened a support ticket and they told me to update my GPU drivers (I already had the latest ones installed and it didn’t help),told me to disable my AV which didn’t help either and also to get a cabled connection because apparently Wi-fi (which,by the way, has been working flawlessly for the last 5 years or so) is not supported…

The latest patch seems to have alleviated the issues a bit (at least now I sometimes manage to get past the loading screen) but even when I manage to get in I keep getting “Disconnected etc…” after almost every game and also “You’re offline etc…”,also the Play button is sometimes greyed out…

It’s incredibly frustrating,especially with the new expansion releasing in a couple of weeks,and I would really love to have some kind of answer,especially because I’m not the only one who’s having problems and the issues seem to be just on EU…

Edit2: I read the Blue post and changed my password it didn’t help… I also checked the proxy server thing and that didn’t help either… I even contacted my ISP to make sure there weren’t problems with my connection and they said everything was fine expect for some speed issues due to Quarantine but nothing bad to the point of making the game unplayable (and also it’s not like I have problems with other platforms,Steam for example,works just fine)…

It’s been over a month and I think what I want the most now it’s just that someone tells me that this is an actual problem and that there’s people working to resolve it…

For the time being I’m using a VPN and that seems to make things a bit more bearable but I’d love to have updates on the situation…

Edit3: I uninstalled some runtimes (Visual C++ 2012/2013/2008) and that seems to have helped with logging in (now I don’t get “Closed you were disconnected” as often as before though it still happens from time to time) but I keep getting “Game completed and recorded” after almost every game,also Battle.net goes offline randomly…

This thread has been up for almost 2 months and all we’ve got as Blizzard response was some links to support articles I suppose everyone who has posted here had gone through already…

I’m not expecting this to get fixed straight away but at least having some updates on the issue would be nice…

Edit 4: Thanks to @Skimmer and @Helix for their suggestions but unfortunately neither of those worked for me,while I can log in most of the times I still get disconnected after almost every game…
As I said before I hope that any Blizzard staff reading this can give me (and all the other people in this thread) any kind of information on the issue…

15 Likes

I have exactly the same problem… been trying everything. Sometimes it lets me play one match but crashes immediately after it ends. Pls help :slight_smile:

3 Likes

Hey there. Same problem with me too. I can play diablo 3 w3 or anything.
My Hearthstone works fine in american server, but it always crash in Europe.

1 Like

Same. And I’m out of good ideas of what to do…

Me too, I think it is related to bandwith limitation, as everyone is off work the servers are bogged down.
Good luck!

Same here. I tried everything i found on the internet and other forums, and this is happening for more more than a month now

Hello,
Same problem here. Only thing I can help with is that IF it starts and you’re in the game, specifically at the quest screen, wait for the tavern keepers voice line before clicking anywhere.
Needless to say that as soon as your 1st game is done. You will be prompted with restart the application to continue, and then you can log in again.
Please fix this.

2 Likes

I have the same problem like you. For more than two weeks now I can not launch Hearthstone. It keeps disconnecting every single time! Useless Blizzard services…!

3 Likes

Same problem here with EU account… Sometimes I can start HS and a game, but afterwards I always get disconnected and need several tries to start again :frowning:

Hey, same problem here. 90% of the time I don’t connect at all, but when I connect I can only play one game, then it says: “Game recorded, restart Hearthstone to continue” or something like that. Sometimes it works after I restart, but most of the time no. America works absolutely fine for me, I have no idea what’s wrong.

4 Likes

So… I have the same problem but what is the error i cant log in i cant play. Is there someone with solution?

I have same problem since 1 month …

Some people have resolved this by doing a password reset on their battle.net account.

Other have also seen sucess by following the steps in these articles:

Connection Troubleshooting - https://eu.battle.net/support/en/article/99037
Disabling Proxy Settings - https://eu.battle.net/support/en/article/23664

1 Like

Nothing happens i try reinstall it and everytime trying to log in takes me out with closed error message.

1 Like

Check if you have any gpu tunning software running, or even just monitoring software (like omen command center) and try to disable it, thats what did it for me after days of trying every workaround sugested by the mods!!

He already do that, so why you are posting again this articles? there is only articles that can help and he already did it all, same as me

They are robots or i dont know…always posting some articles but nothing helps…

I have the same problem. Tried everything that was recommended, nothing works. Please fix Blizzard!!!

Has any of you tried to connect using your cellphone (mobile data)? That seems to work for me but I have no idea why.

yeh im still getting this problem as well if i do a reset on my router it normaly then lets me in but its annoying as hell having to do that all the time