Najlepsze skórki ever? dobre sobie xD żadna z tych skórek nie jest dla mnie jakaś naj wręcz przeciwnie mega przeciętniaki a w hotsie jest dużo lepszych skórek np leoryk woźny czy raynor ghost rider
Cytat w bloku
Najlepsze skórki ever? dobre sobie xD żadna z tych skórek nie jest dla mnie jakaś naj wręcz przeciwnie mega przeciętniaki a w hotsie jest dużo lepszych skórek np leoryk woźny czy raynor ghost rider
Co kto lubi. Mi osobiście się podobają, ale do tego trzeba lubić klimat lat '20-'30.
Na zdjęciu pożegnalnym Lany było ze 20-30 osób, nie wiem czy to tylko ekipa od HOTSa czy ogólnie ludzie z którymi się przyjaźniła w Blizz, ale na pewno jest ich wielu i że nowi mogą przyjść też jestem pewien.
Skórki nigdy nie były dla mnie najważniejsze, mnie interesuje np. co zrobią z ogromny niezadowoleniem na rework WM. Tak wielkiej nienawiści do reworku bohatera jeszcze nie było i wcale się nie dziwie. To kolejny rework który upraszcza mechanikę bohatera i tworzy build pod ataki podstawowe u postaci która takiego buildu nie powinna mieć.
O to to, mam dokładnie tak samo. Lubię takie klimaty i cieszę się, że wrzucili coś z takich lat.
W ogóle ciekawostka, że Grubby ostatnio pograł sobie trochę w Hotsa na strimku. Ciekawe, czy ma zamiar wrócić do gry czy to tylko taki jednorazowy wyskok.
Reworki postaci które stosunkowo nie dawno wyszły a nowi bohaterzy co 4 miesiące xD
Rozumiem że ten event będzie zamiast hallowenowego ? Już zamiast świątecznego mieliśmy zabawki a zamiast wakacyjnego jakieś mechy. To już przesada. Dziwię się że ktoś w to jeszcze gra.
Nie rozumiem. Na święta dostałeś event świąteczny, w lato był wakacyjny, a teraz będzie Halloweenowy. W czym leży problem?
że zabawki nie kojarzą mu sie ze swiętami, a mechy z wakacjami
Przecież nadal wychodzą tematyczne skiny eventowe czy portrety. Mogę się założyć, że gdyby nadal cisnęli te eventy tematyczne jak były wcześniej to byłoby narzekanie dlaczego nie ma nowości. xd
W tym evencie powróci zawartość Halloweenowa. W evencie z zabawkami wróciła zawartość świąteczna itd.
To, że o tym nie mówili (na pierwszej stronie, ale w patch notesach wszystko było napisane), nie znaczy, że tego nie było.
Jako że już jutro te reworki + event, więc warto się zapoznać. ^^
Barakun to jeszcze pikuś był tu przecież geniusz który mówił, że event z zabawkami umniejsza jego męskość xD
Pamiętam tą kłótnie, samce alfa byli oburzeni skinami do gry
[NEW] Changed matchmaking configurations to lower wait times for most players, while tightening rules for Masters+.
Developer Comment: We have seen your feedback on matchmaking and want to make it better! We have updated the system to match faster for most players, while tightening up the rules for our higher level players. We are always looking for more feedback so please keep it coming!
Serio O_o kolejne przyspieszanie kolejek = wiekszy syf
Uwielbiam opinie ludzi, dla których nawet podstawy ortografii są barierą nie do pokonania. Wiele to mówi o poziomie rozmówcy
Ps. Uargumentuj logicznie potrzebę tworzenia 250 postaci co miesiąc w grze, w której już teraz 50% postaci jest niegrywalna z powodu nieaktualnych mechanik
Tak z ciekawości mogę zapytać jaki tryb grasz??
Niby tak, ale z drugiej strony wolę, żeby mi się hots zawieszał na ‘connecting…’ po 60 sekundach niż po 300
Zmienili coś z kolorami na podniebnej świątyni bo właśnie zagrałem na niej giereczke i jest “zimna” kolory takie szarawe a nie oczojebne soczyste jak zazwyczaj to u mnie jakiś problem czy zmienili jej kolorystykę?
Tak, zmienili bo był problem z widocznością niektórych zdolność, np. Fala płomieni (Q) Kaela. Społeczność zgłaszała to na redditcie od bardzo dawna.
Jak dla mnie, to świetna zmiana, jest teraz klimacik - wieczór nad pustynią, lubię to