Takie pytanie: Co ten żałosny Blizzard znowu odwala, że Potrójna Dawka Novy, jest zatrzymywana przez Mocarnych Najemników oraz to działko co można je stawiać na niektórych mapach, jeszcze za mało ją spierdoliliście?! Sorki za język ale każdy ma swoje granice.
No dla mnie zmiana mocno na minus, wygląda teraz mówiąc oględnie ujowo… jakby nałożyli na nią jakiś słaby filtr dla daltonistów i wyssał wszystkie kolory da się to jakoś wrócić do pierwotnej kolorystyki?
Pod kątem estetycznym to oczywiście sprawa subiektywna. Mnie również się podoba ten “klimacik - wieczór nad pustynią”.
Zaś mapa jest na pewno o wiele bardziej czytelna (np. słynne Q Kaela), czy też mniej rażąca w oczy. Z powodu tej drugiej wady naprawdę Podniebnej Świątyni nie lubiłem. Niektórym oczywiście to nie przeszkadzało, ale nie każdy ma tak samo wrażliwy wzrok. Jak dla mnie ogółem zmiana na plus.
Dwie, lub trzy kwestia, zależy jak rozpatrywać:
-
Blizz zapowiedział duże poprawki do reworku WM w oparciu o opinię graczy. Czyli jak również gracze sugerowali ten rework otrzyma rework.
Co prawda 2-3 poziomy przewagi ale mimo wszystko dobrze widać czemu to jest zły rework:
h ttps://www.youtube.com/watch?v=62Dcjz53y28&feature=youtu.be -
Cris ostatnio streamował HOTSa po kilku tygodniowej przerwie. Nie wiadomo czy jednorazowo.
-
Grubby wraca do streamowania HOTSa. Niektórzy sugerują że Grubby może wiedzieć coś o czym my dowiemy się dopiero na blizzconie i to jest powód jego powrotu.
Dzisiaj do Hotsa wrócił też mewnfare (pytanie na jak długo), a trzeba przyznać że cyferki swego czasu to on potrafił robić jak na Hotsa. Ciekawi mnie w sumie czy to jest dziwny zbieg okoliczności, czy więksi hotsowi streamerzy dostali faktycznie jakieś ciekawe info.
Na redditcie pojawiają się pierwsze tematy chwalące ostatnie zmiany w doborze graczy w trybie rankingowym. Blizza zapowiada że będą wprowadzać kolejne poprawki w tym kierunku.
Potrzebowali 4 lat żeby zrozumieć, że gracze oczekują wyrównanych i sprawiedliwych gier w trybie rankingowym.
Od pewnego czasu, intryguje mnie pewna rzecz. Czasami podczas końcowego odliczania do rozpoczęcia meczu, trzęsie się ekran i robi się czerwono. Wie ktoś co to jest?
Mnie to też raz spotkało i mocno zaintrygowało. Jedna część mnie wierzy, że to jest teaser jakiegoś bohatera na Blizzconie… druga część pozostaje sceptyczna. Bardzo sceptyczna.
HotS krwawi… tyle razy próbowali go zabić, że krew sączy się z otwartych ran MM, MMR z qma i solo linera na bocie…
To brzmi jak ujemne przeciążenie
Patch notesy z jutrejszego dla Europy patcha.
No i już wiemy czemu ostatnio tak chętnie pracownicy Blizza przechodzili do Riot.
Z LOLa ma powstać wielkie uniwersum i na jego podstawie nowe gry w różnych gatunkach (karcianka, bijatyka, strzelanka, hns), na różnych platformach, a nawet film i serial.
Karcianka może akurat nie wypalić, ale bijatyki sam jestem ciekaw, RIOT ma akurat takie zaplecze fanów że jak coś na długą metę nie wypali to i tak sobie za mocno nie zaszkodzą.
Po wczorajszej aktualizacji też w szybkim meczu dobiera wam ludzi co nie mają pojecia o grze? Grałem wczoraj 4 mecze, w 2 miałem ww zespole ludzi co obce podstawy gry,a gram od bety…a dostaje ludzi co maja problem z poruszaniem.
Też to zauważyłem. Myślałem, że gorzej być nie może a tu jednak… Praktycznie wszystko przegrywam i po prostu już z tego wszystkiego się śmieję - złoszczenie się nie ma sensu.
Panowie dajcie se spokój z Hotsem, ta gra umrze na 100%. Szkoda waszego czasu i nerwów. Ogólnie cały Blizzard chyba upada.
Panowie za grosze na Gogu można kupić kompletnego Heroska3, gierka jest świetna, jak ktoś jeszcze nie grał to polecam bo naprawdę kosztuje grosze a gra się nigdy nie nudzi.
Każda gra umrze na 100%.
Nie…
Czekaj czekaj, chcesz wspierać 3DO grając w ich grę przypominam że padło dawno temu jak mojrzesz?
No Mezjasz postarałeś się z odpowiedzią, zwłaszcza te “nie”.
To mało istotne, po prostu za 40zł można kupić kozak gierkę. Teraz Ubisoft nabyło prawa do herosa a cześć pieniędzy trafia do Goga.