Salut,
Exact ca in titlu, suntem o guilda internationala pe care vrem sa o transformam in RO only pentru midnight.
Guilda are o vechime de cateva expansionuri (a fost formata prima data in wotlk (Avidios pe Lightnings Blade), apoi refacuta in legion (Shangri La pe Frostmane > CE Xavius) si mai apoi refacuta in Shadowlands (Simulacrum pe Draenor cand ne am mutat H). Am raidat HC (cand HC era dificultatea maxima) si mai apoi Mythic in fiecare expansion/patch (doar s2 si s3 din acest exp am stat pe bara…dar as you can see it nu putem sta prea mult
)
Core-ul a ramas cam la fel (suntem un grup de prieteni IRL romani si ne jucam impreuna de ani de zile).
Pentru Midnight ne-am hotarat sa incercam si cu co-nationali sa formam un grup de raid. Speram sa gasim jucatori cu acelasi mindset ca al nostru (noi suntem toti 30+, familii etc) deci nu avem la fel de mult timp ca in tinerete si incercam sa jucam cat mai serios si sa progresam cat mai mult in putinul timp pe care il avem pt jocuri.
Goal-ul a fost si ramane Mythic raidul, 2 zile pe sapt (Luni/Miercuri am raidat intotdeuna, de la 21 la 24 cu o mica pauza de tigara undeva la 22:30).
Mythic+ e obligatoriu, majoritatea dintre noi jucand ca nebunii mai ales in primele sapt de la lansarea expansionului, deci overall cautam jucatori ACTIVI, daca intri doar la raid si in rest esti afk, nu o sa te integrezi prea bine.
Pe langa wow se mai joaca lumea si alte jocuri, fellowship, poe, diablo etc sau o sa ii mai vezi random pe discord stand la vorba/glume etc (daca esti deranjat de glume, iarasi, nu o sa te integrezi prea bine aici.)
In acest patch nu raidam, deci recruitmentul se face exclusiv pentru midnight (stim, mai sunt vreo 2-3 luni probabil) dar pentru ca vrem sa gasim jucatori RO only avem de cautat si trebuie sa ne apucam cat mai din timp.
Ca si cerinte, cautam oameni care au mai raidat Mythic in trecut si care au fost expusi la mediul de raid/program/tactici etc. Clasele nu conteaza deocamdata pentru ca trebuie sa refacem line-up-ul. Daca esti guild hopper (azi intri si sapt viitoare iti cauti alta guilda) iarasi, nu ne ajuti nici pe noi si nici pe tine, deci mai bine dai skip, deci rabdare si seriozitate sunt 2 lucruri la care tinem foarte mult.
Program de raid (folosim discord pentru a te inscrie la raid - ora RO):
Luni: 21:00 - 24:00
Miercuri: 21:00 - 24:00
Progress:
S1 - N/A
Cautam:
TANK - OPEN
DPS - OPEN
HEALER - OPEN
Aidda#5460 (discord - yes with BIG A)
Str134#3673
Judgement#2823